joi, 13 februarie 2014

Surprinde-ti persoana iubita de Valentine's Day!

Fie ca va iubiti ca Romeo si Julieta, fie ca vreti sa celebrati iubirea pe ritmuri de dans sau doriti sa surprindeti iubirea intr-un decor incantator, Sun Plaza este destinatia perfecta pe 14 februarie!



1. Balconul îndragostitilor: fii primul Romeo care ajunge în turnul Julietei si câstiga surprize pentru doi! De Ziua Indragostitilor, numai la Sun Plaza, perechile vor avea ocazia sa-si marturiseasca iubirea asemenea lui Romeo si a Julietei, la „Balconul Indragostitilor”. Si pentru ca iubirea trebuie demonstrata si inima unei domnite câstigata, reprezentantii sexului masculin se vor întrece în a-si declara dragostea, escaladând în timp record zidul balconului pentru a-si întâlni iubitele. Sun Plaza va recompensa  perechile câstigatoare cu  bilete la film, vouchere la cafenelele centrului comercial si cine romantice în doi.

2. Danseaza-ti iubirea: Oare dragostea nu este mai dulce în pas de dans? La Sun Plaza, cu siguranta raspunsul este „da”. Astfel, toti cei dornici sa petreaca un moment special alaturi de jumatatea lor se pot inscrie gratuit la cursurile de tango, vals si cha-cha ce vor avea loc pe 14 februarie 2014, în intervalul orar 16:30-20:30, în zona restaurantelor, la etajul 1.

3. Leaganul îndragosti?ilor: surprinde-ti iubirea intr-un decor încântator si-ti daruim fotografia pe loc! Si cum în dragoste orice zi petrecuta împreuna trebuie pretuita, îndragostitii se pot fotografia în leaganul special amenajat. Fotografiile vor fi oferite pe loc, astfel încât amintirea sa ramâna vie în inima celor ce se iubesc.

De Valentine’s Day, Sun Plaza este destinatia preferata a dragostei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu