joi, 30 ianuarie 2014

Kempo Kick te ajuta sa lupti cu kilogramele in plus!

Lupta cu kilogramele a luat sfarsti!
Incepand cu luna februarie, LadyFIT iti aduce un nou tip de antrenament. Kempo Kick este un derivat din sportul de lupta Kempo. Alina Pascu, multipla campioana nationala, europeana si mondiala medaliata cu aur, este responsabila cu aces nou tip de antrenament, complet si eficient, care te ajuta sa ai un corp frumos.


Antrenamentele de Kempo Kick vor avea loc în fiecare marti dimineata la orele 9:00 si 10:00  si seara de la 19:00 si 20:00. În cadrul clasei de Kempo Kick se folosesc elemente si procedee tehnice specifice sportului de lupta Kempo: lovituri de brate directe, crosee, upper cut, lovituri de coate, blocaje, lovituri drepte si circulare de picioare , intrari la procedee de aruncare/proiectare si combinatii ale acestora de mai sus. Toata activitatea orei se desfasoara pe ritm de muzica, aceasta fiind si cea care dirijeaza efortul. Se utilizeaza cele mai eficiente si variate metode, procedee si mijloace de instruire existente. Este o clasa plina de energie, spontaneitate si dinamism.

Pentru mai multe detalii legate de programele, antrenamentele si ofertele puse la dispozitie de LadyFIT, acceseaza: http://ladyfit.ro/index.php.


Despre LadyFIT

LadyFIT îti ofera peste 40 antrenamente dintre cele mai diverse, atât pentru începatoare cât si pentru avansate. Fiecare clienta a salii beneficiza de toata atentia necesara din partea antrenoarelor din echipa LadyFIT, atât pentru executarea corecta a exercitiilor, cât si pentru realizarea unui plan de antrenament eficient în obtinerea rezulatelor dorite. Clientele care vin pentru prima data la sala si doresc sa afle mai multe despre o dieta echilibrata si un regim de viata sanatos, au acces gratuit la programul LadyFIT de consultanta în nutritie. Prima sedinta de consiliere în nutritie este gratuita si dureaza 30 de minute. Cori Gramescu este cea care îti va oferi sfaturile necesare pentru o dieta personalizata.
Tot în cadrul LadyFIT, clientele pot opta si pentru masaj corporal, sedinte de criolipoliza, radiofrecventa multipolara, masaj fitness, împachetari corporale, peeling. În combinatie cu o dieta adecvata si sport aceste tratamente corporale pot avea un efect miraculos. Sfaturile specialistilor LadyFIT vin în atentia clientelor care îsi doresc sa beneficieze de cele mai bune rezultate. Adresa LadyFIT: Str. Baratiei nr. 35, parter sector 3, Bucuresti (lânga magazinul Cocor); tel: 021-311.10.95; 0726.438.348.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu