joi, 13 februarie 2014

“Electronic Doctor”, o noua metoda revolutionara!


In ultimii ani, au aparut tot mai multe metode pentru a-ti pastra aspectul tanar, insa nu toate acestea ne-au convins cu rezultatele lor, asa cum ne-am fi dorit. In cautare de cea mai eficienta metoda, s/a descoperit Electronic Doctor, solutia perfecta pentru riduri, cearcane, vergeturi, pentru regenerarea parului si problemele parodontale.

 

 


In primul rand, ar trebui sa stim ce este de fapt Electronic Doctor. Cand spunem Electronic Doctor, vorbim despre un dispozitiv electronic, care face minuni cand vine vorba de stomatologie si dermatologie. Dispozitivul face posibila accelerarea proliferarii celulelor precursoare (similare cu celulele stem). Estompeaza ridurile si vergeturile, opreste caderea parului si il regenereaza.


Adio Vergeturi!
Ştim că vergeturile sunte nişte "ruperi de colagen", care se tratează foarte greu. Vergeturile sunt niste cicatrici lineare, cutanate care la inceput capata o nuanta de roz, apoi se transforma in alb. Femeile insarcinate sunt cele mai predispuse la aparitia vergeturilor si nu numai. Exista de asemenea foarte multe adolescente si femei care se plang de aparitia vergeturilor. Si pentru acest lucru, Electronic Doctor are o solutie. Tratamentul vindeca vergeturile si permite cresterea numarului de numarului de celule secretoare de colagen la nivelul dermului. Chir daca pare greu de crezut, rezultatele sunt mai mult decat satisfacatoare si asta pentru ca Electronic Doctor ataca direct celulele din profunzime. Tratamentul pentru vergeturi  il puteti testa in orice clinica dotata cu dispozitivul Electronic Doctor. Noutatea este ca tratamentul Electronic Doctor este recomandat persoanelor de orice varsta.

Ridurile nu mai sunt o problema cu Electronic Doctor

Cine nu si-ar dori o piele fara riduri? Cine nu ar face orice ca sa scape de riduri? Mai ales atunci cand trecem de o anumita varsta, iar aparitia ridurilor este inevitabila. Ei bine, Electronic Doctor chiar are solutia. Pielea noastra este expusa tuturor factorilor externi ai mediului. Electronic Doctor vine cu un procedeu fara durere si cu rezultate extraordinare in reducerea ridurilor. Acest nou tratament creste nivelul colagenului in piele prin procedee atraumatice, fara injectii si chiar fara vreo atingere a pielii de catre medic. Spre deosebire de alte tratamente, la care multi dintre noi tindem sa apelam, Electronic Doctor actioneaza in profunzimea pielii, distrugand ridurile si oferind tenului un aspect neted si lucios.

Electronic Doctor, solutia perfecta pentru parul tau!
Caderea parului este intr-adevar o problema pentru majoritatea dintre noi si asta pentru ca parul joaca un rol extrem de important in cosntruirea imaginii personale. Cercetarile arata ca parul si imaginea pe care o avem despre noi sunt strans legate. Caderea acestuia poate fi un motiv serios de stres pentru multe femei, dar si pentru barbati. Din nou Electronic Doctor vine cu o solutie de incredere, pentru a scapa de problema firelor de par cazute pe podea. Astfel ca, undele electromagnetice ale tratamentului despre care vorbim, aplicate in zonele in care parul a cazut definitiv, stimuleaza foliculii pilosi inactivi.

In cazul persoanelor care au avut ghinionul sa se confrunte cu probleme mai grave ale caderii parului, cum ar fii spatii in care firele de par lipsesc in totalitate , cresterea parului va fi vizibila  dupa 3-4 luni. Pentru inceput firele vor fi sub forma de puf , ulterior se vor transforma in culoarea naturala a parului. Sigur ca pentru a preveni caderea parului, trebuie sa-I oferim ingrijire toatala. Pentru asta avem nevoie de o serie de tratamente, insa rezultatele nu vor intarzia sa apara. La inceput, pentru a preveni sunt suficiente cateva sedinte a cate doua ore fiecare, folosind Electronic Doctor. Cu rabdare, vor aparea si rezultatele. Astfel ca, adio, par cazut e podea sau fire ratacite prin peria de par. Mai mult, sedintele cu Electronic Doctor Hair au si un efect de reglare a activitatii glandelor sebacee, eliminand efectul de ingrasare a parului. Stim cu totii ca  Organismul nostru merita un tratament unic. Il putem ajuta folosind Electronic Doctor, un procedeu recunoscut la nivel European si care te ajuta sa capeti mai mult incredere in propria persoana.

 



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu