miercuri, 19 februarie 2014

BioGreens, combustibilul natural al organismului omului modern

Zilele trecute, campania Zenyth Pharmaceuticals a lansat BioGreens, un super- aliment vegan, bazat doar pe ingrediente organice, 100% naturale. Astfel că, Andreea Marin si BioGreens va propun sa descoperiti, noul trend in materie de nutritie.




BioGreens este un produs inovator, cu o formula complexa - primul „green“ de pe piata româneasca în care sunt pusi la un loc germenii si lastarii cu algele, spirulina si Chlorella. Produsul constituie o sursa excelenta de vitamine, minerale, fibre si enzime. Compus din ingrediente 100% naturale, provenite din culturi certificate ecologic, BioGreens este recunoscut pentru super-alimentele din compozitia sa, precum: iarba de grâu, iarba de orz, chlorella, spirulina, germenii de grâu, de broccoli si orz, acerola. Aceste ingrediente sunt si preferatele Andreei Marin, care a transformat plantele verzi si sucurile din aceste plante într-un adevarat aliat în dieta femeii moderne. 


Sunt adepta detoxifierii minte – trup – suflet! Îmi hrănesc mintea și sufletul cu ceea ce este benefic pentru mine, ceea ce îmi face bine, îmi dă o stare pozitivă și evit sursele de stres inutile. Pentru detoxifierea trupului folosesc plante verzi, lăstari, alge, fibre... Dacă nu aveți timp să vă pregătiți singuri sucurile din plante verzi, dacă nu aveți întotdeauna la îndemână lăstari sau alge, vă recomand cu căldură produsul BioGreens! Este un super-aliment extraordinar, din germeni, lăstari și alge, despre care m-am bucurat să aflu că acționează nu doar pentru detoxifierea corpului, ci și pentru un plus de energie și, mai ales, pentru menținerea frumuseții și tinereții pielii. Vă recomand cu căldură produsul BioGreens!“, explica Andreea Marin, susţinătoarea campaniei lansate de Zenyth.


Scapă de astenia de primăvară cu super-alimente verzi
Cine s-ar fi gândit că firele de iarbă de grâu conţin cantităţi mari de nutrienţi, precum: calciu, fier, magneziu, aminoacizi, vitamina A, C şi E, antioxidanţi? Prin conţinutul ridicat de vitamine şi minerale, super-alimentele verzi sunt o soluţie şi pentru combaterea anemiei, oboselii, asteniei de primăvară. Beneficiile consumului de super-alimente sunt cunoscute începând cu anii 1930, astăzi tehnologia avansată ţine pasul cu ritmul nostru alert de viaţă şi ne oferă alimente miraculoase sub formă de pudră sau capsule! 

BioGreens: Energizare , Detoxifiere,  Alcalinizare
În toate formele sale, capsule sau pudră, Bigreens este un adevărat elixir al tinereţii fără bătrâneţe care conţine grâu verde, spirulina, chlorella, orz verde, mentă, germeni de grâu, germeni de broccoli, germeni de orz şi acerola sau, pe scurt spus, un cocktail de super-alimente! Suplimentul alimentar Biogreens are la baza alimente verzi ce conţin elemente nutritive uşor absorbite de organism, fiind recomandat celor care îşi doresc un plus de energie, protecţie antioxidantă şi imunitate mai puternică, o metodă de detoxifiere naturală, de prevenire a îmbătrânirii şi a efectelor nocive ale stresului, dar şi pentru vegetarienii şi veganii care se pot confrunta cu diverse carențe nutritive (http://biogreens.ro/cine-are-nevoie-de-biogreens/).


Produsul BioGreens este disponibil sub formă de:
·         Flacon cu 120 capsule – cu un înveliş 100% natural, oferă doza zilnică de minerale, vitamine, fibre şi enzime alimentare.  Pentru un efect garantat, se recomandă administrarea a 4 capsule de 1-2 ori pe zi. Preţ: 79 lei.
·         Flacon 100 g pudră – un super-aliment 100% organic, ce poate fi cu uşurinţă încorporat în sucurile naturale sau apă, rezultând o băutură miraculoasă pentru trup şi minte. Preţ: 89 lei.
·         Cutie cu 28 plicuri x 4 g - recomandat pentru plecările lungi (întâlniri de afaceri, concedii), incorporând în doar 4 grame principiile nutritive ale unui superfood. Disponibil în curând.
Pentru mai mult detalii despre super-alimentul vegan, accesaţi site-ul www.biogreens.ro
Si in final, as vrea sa va prezint bautura minune. Este un amestec de frash de portocale cu BioGreen pudra


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu