miercuri, 19 februarie 2014

Danone relanseaza Activia Cereale Integrale

La inceput de an, Activia a desemntat-o pe Mihaela Radulescu "Maestra starii de bine "ce isi propune sa inspire femeile din Romania sa adopte un stil de viata activ si o alimentatie sanatoasa si echilibrata.


Campania continua şi în februarie prin lansarea noii formule de Activia Cereale integrale, tot alaturi de Mihaela Radulescu. Noile iaurturi Activia Cereale, care au acum cu 25% mai multe cereale integrale si fructe, sunt gustarea perfecta datorita combinatiei ideale de iaurt sanatos si cereale integrale: grâu, orz si ovaz. Noua gama include 5 variante de produs: Activia Cereale integrale Musli; Activia Cereale integrale germeni de grâu; Activia Cereale integrale Musli şi capşuni; Activia Cereale integrale fructe de padure şi Activia Cereale integrale Musli şi piersici.



Noile iaurturi Activia Cereale sunt disponibile în magazine, atât în comertul modern cât si în cel traditional, începând cu luna februarie, într-un ambalaj practic de 125 de grame, fiind usor de transportat si de consumat ca gustare sanatoasa între mesele principale sau în orice moment al zilei. 

Este momentul sa faci o schimbare în viata ta si sa dai prioritate lucrurilor care conteaza pentru tine! Noua gama Activia Cereale Integrale este un exemplu de alegere sanatoasa care te ajuta sa te men?ii în forma ?i sa ai mai multa grija de tine.Potrivit raportului Best Buy Award pentru România, editia 2013/2014, realizat de ICERTIAS, Activia este iaurtul care ofera cel mai bun raport calitate/pret pe segmentul de probiotice de pe piata româneasca. Activia a fost lansat pe piata româneasca în anul 2001, portofoliul marcii curprinzând acum 28 de sortimente de iaurturi cu Bifidus Actiregularis. Produs în fabrica din Bucuresti, Activia se exporta cu succes si în alte 6 tari din Europa de Sud Est.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu