duminică, 24 noiembrie 2013

NOU! Wine Elixir - APIVITA

Sa incepem povestea cu un pahar de vin...rosu!

Pentru mine, ingrijirea tenului este la fel de importanta ca nevoia disperata de hidratare a organismului, in zilele toride de vara. Mi-am facut un ritual zilnic, ce tine de ingrijirea tenului pentru ca el sa fie fericit si multumit. Si daca el este...atunci sunt si eu. :) Frigul care tocmai s-a instalat, vantul, viscolul, care se apropie cu pasi repezi de noi, trecerea brusca de la aerul cald din birou, la cel de afara cu viscol si aer rece, nu fac decat sa irite si sa usuce pielea. Sigur, este normal sa se intample toate astea, insa ar fi corect pentru tenul nostru, sa-i dam ceea ce merita.


De cateva luni am inceput sa folosesc produsele naturale grecesti de la APIVITA. In prezent nu ma pot dezlipi de 2 produse, de care pur si simplu sunt fascinata: Crema de fata si serumul Wine Elixir- Antirid si fermitate. Incepand de la miros, pana la textura...si senzatia de dupa, totul e minunat. M-am gandit sa impartasesc cu voi experienta si sa va spun cate ceva despre aceasta noua gama, care chiar are efecte minunate asupra tenului meu.


Aceasta gama antirid de îngrijire a tenului se bazeaza pe puterea resveratrolului si a lupinului de a stimula productia de colagen, de a conferi fermitate pielii si de a reduce chiar si cele mai profunde riduri. Pe baza de ingrediente naturale, cum ar fi vinul rosu, ceara de albine si polifenolii din masline, gama Wine Elixir ofera un tratament complet de îngrijire a pielii pentru prevenirea si combaterea semnelor îmbatrânirii. Gama Wine Elixir înlocuieste apa cu o infuzie de ceai verde pentru a spori actiunea antioxidantilor si pentru a proteja pielea împotriva factorilor nocivi din mediul înconjurator. Din cele mai vechi timpuri, vinul rosu a fost considerat un elixir al frumsusetii si al vietii. Grecii antici considerau vinul un cadou de la zei si se închinau lui Dionysos, zeul vinului. Consumul de vin, în combinatie cu produsele apicole, era larg raspândit în vremurile din antichitate


Crema antirid si fermitate de zi, (50ml)
Uleiurile naturale din plante si ovazul hranesc si hidrateaza pielea uscata în profunzime, iar vinul rosu actioneaza asupra celor mai profunde riduri. Lupinul si ceara de albine redau fermitatea pielii, îmbunatatindu-i textura si elasticitatea. Activi naturali: vin rosu, ceara de albine, lupin, ovaz si lecitina, propolis, unt de shea, ulei de masline, ulei de struguri, ulei din tarâte de orez, portocal amar, patchouli, uleiuri esentiale de muscata si salvie, ceai verde.


Crema antirid si fermitate de noapte, (50ml)

Repar[ pielea în timpul somnului cu acest tratament de regenerare care utilizeaza vinul rosu si resveratrolul, ce stimuleaza productia de colagen si elastina si ajuta la diminuarea celor mai profunde riduri.

Crema antirid pentru ochi si buze, (15ml)

Special conceputa pentru zona sensibila din jurul ochilor si a buzelor, aceasta crema calmanta contine vin rosu si lupin pentru a creste elasticitatea pielii si pentru a reduce ridurile profunde.

Ulei antirid si reparare pentru masaj facial (30ml)
Uleiul organic de struguri reduce ridurile si ofera fermitate, în timp ce extractul organic de masline, floarea soarelui si migdale hidrateaza pielea si ofera protectie antioxidanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu