joi, 14 noiembrie 2013

Crabtree & Evelyn lanseaza primul magazin din Romania

Crabtree & Evelyn, drumul de la sapun..la produse de ingrijire personala: parfumuri, lotiuni si creme de corp, geluri de dus sau produse SPA. 


Aseara am fost la inaugurarea Crabtree & Evelyn, primul magazin din Romania, pe care il gasiti in Baneasa Shopping Center. Am fost intampinata de parfumuri delicate cu arome florale minunate: note florale, fructate sau fresh, din colectii precum Lily, Pomegranate Argan & Grapeseed Oil sau La Source.


 Mai jos puteti vedea cateva dintre minunatele produse pe care le puteti gasi la Crabtree & Evelyn:



Gamele Crabtree & Evelyn îmbina armonios esentele naturale de flori (iasomie, violeta, iris, trandafir, lacramioara) cu cele de fructe (avocado, portocala, rodie, lamâie), la care se adauga uleiurile esentiale (jojoba, santal, ambra, patchouli). Motto-ul Crabtree & Evelyn, Explore everything and keep the best, te îndeamna sa descoperi produsele si sa-ti gasesti preferatele.



Colectiile Crabtree & Evelyn

Gama de produse Lily (note florale):Daca vrei sa simti primavara pe pielea ta, atunci produsele din gama Lily sunt ceea ce cauti. Dupa o simpla pulverizare cu parfumul Lily vei simti mirosul fresh, care aminteste de un buchet de lacramioare proaspat cules. Notele de baza au în alcatuire mosc si ylang ylang. Winner of Bazaar Beauty Awards 2011, Singapore, “Favourite Floral Find”. În aceeasi gama vei gasi crema de mâini, crema si lotiunea de corp, gelul de dus si sapunul lichid.

Gama de produse Pomegranate Argan & Grapeseed Oil (note fructate):Colectie care îmbina proprietatile rodiei cu uleiurile din Maroc, vine în ajutorul tau prin produsele pentru îngrijire completa. Prin antioxidantii naturali, produsul poate fi folosit iarna, protejându-ti pielea de mediul rece. Crema de mâini din gama a câstigat premii internationale, de la Australian Beauty Awards, în 2012, pâna la Heat Magazine - South Africa în 2013 (Best Hand Product). Mirosul proaspat si fructat îl poti obtine folosind oricare dintre produsele din gama (crema de mâini, crema si lotiunea de corp, gelul de dus, sapunul lichid si scrubul).

La Source Collection. Chiar de la ambalaj, produsele din gama te duc cu gândul la ingredientele marine pe care le au în compozitie. Folosind produsele din gama vei avea o experienta spa la tine acasa. La Source va da pielii tale relaxarea si vitalizarea de care are nevoie dupa o zi în mediul agitat. Gelul de dus, lotiunea de corp, scrubul, sapunul exfoliant pentru masaj, vin în completarea rasfatului tau. Crema de mâini din gama este cea mai apreciata în Australia, fiind desemnata Best New Hand Tool, în 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu