duminică, 24 noiembrie 2013

Cori Gramescu si-a lansat site-ul www.cori.ro si propriul cabinet de dieta si nutritie!

Cine nu a auzit macar odata de Cori Gramescu, celebra antrenoare de fitness? Cori Gramescu, cel mai cunoscut antrenor de fitness din Romania, a uimit o tara intreaga dupa ce a slabit, in doi ani, 40 de kilograme. Acum Cori este atragatoare, multumita de corpul ei si pentru ca fiecare dintre noi are nevoie de sfaturile unui specialist, frumoasa antrenoare de fitness vine cu surprize: In urma cu doar cateva saptamani, Cori Gramescu
si-a lansat site-ul www.cori.ro si propriul cabinet de dieta si nutritie, pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa aiba un stil de viata sanatos, dar si a celor care au nevoie de un program de consiliere personalizat.

"Site-ul www.cori.ro a aparut ca urmare a directiilor principale în care se desfasoara activitatea mea profesionala. Este gândit ca o platforma dinamica, ce contine informatii verificate stiinfific, sfaturi validate prin propria mea experienta si confirmate în procesul de consultatii pentru nutritie si sport. Aduce în prim plan si unele activitati conexe salii LadyFIT pe care o detin, cum ar fi, consultanta pe care o oferim managerilor salilor de sport, designul de antrenamente si programe de exercitii pentru sali si programe de sport si stress management desfasurate la sediile companiilor”, spune Cori Gramescu, owner LadyFIT.



“În urma seditelor de consiliere, am descoperit ca tot mai multe persoane au nevoie de sfaturi realiste si pertinente, de informatii de calitate, nevoia de coaching si suport, nevoia de a le întelege stilul de viata adesea mult prea aglomerat si stresant. De asemenea, a aparut nevoia de consiliere în legatura cu cheltuielile pe care le presupune obtinerea si mentinerea unui stil de viata sanatos, asta în contextul financiar din ce în ce mai apasator din orasele mari. Pe fondul acestor probleme existente, am încercat sa creez un set de solutii adaptabile si personalizabile, care sa functioneze si care sa le ofere clientilor mei posibilitatea de a învata ce anume functioneaza pentru ei, pentru a deveni independenti si mai puternici când vine vorba despre alegerea unui stil de viata sanatos si activ “, a mai adaugat Cori Gramescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu