joi, 13 iunie 2013

PROSPETIME CU NOILE SAMPOANE CLEAR Men

 Medicii dermatologi au descoperit ca scalpul barbatilor este diferit fata de cel al femeilor. Scalpul barbatilor este mai predispus la aparitia matretii, la iritatie, deshidratare si exces de sebum.


Acum exista 3 noi variante de sampon CLEAR pentru barbati:

E o fire sportiva ce cauta o senzatie absoluta de racoare a scalpului, intreaga zi? Trebuie sa incerce
CLEAR Cool Sport Menthol. Ingredientele active ce intra in componenta samponului ajuta la hranirea scalpului in profunzime si la cresterea rezistentei naturale a pielii capului impotriva matretii, iar efectul racoritor al mentei ii ofera prospetime 24 de ore.
- Daca are o viata activa si vrea sa mentina senzatia de prospetime, alege pentru el

CLEAR 24 Fresh, recomandat pentru toate tipurile de par.
- CLEAR REFRESHING GREASE cu esente de citrice este special creat pentru a ajuta la mentinerea sub control al scalpului cu o tendinta de ingrasare.


Cele 3 noi variante de şampon antimătreaţă de la CLEAR, special create pentru bărbaţi, conţin un complex unic denumit BIONUTRIUM 10 ce are în componenţă agenţi antimătreaţă (Zinc Pyrithione, Climbazole), vitamine (B5, E), minerale (Na+, K+), lipide, agenți de hidratare şi extracte naturale (mentă, ginseng şi arbore de ceai). Datorită celor doi agenţi antimătreaţă, şampoanele CLEAR oferă o mai mare eficienţă în combaterea mătreţii, în timp ce ingredientele active ajută la o mai bună curăţare a scalpului şi la crearea unei senzaţii îndelungate de prospeţime

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu