miercuri, 5 iunie 2013

NIVEA revolutioneaza ingrijirea corpului cu noua gama de produse hidratante sub dus!


 Suntem femei si ne place!!

Studiile au aratat ca multe persoane folosesc ocazional sau chiar deloc o lotiune pentru corp si asta pentru ca nu au timp sau pur si simplu nu le place senzatia de piele lipicioasa dupa aplicarea acesteia. Statisticile arata ca in Romania doar 7 din 100 de femei folosesc o lotiune de corp cu aplicare lichida.

NIVEA a reusit sa ma surprinda placut in ultima vreme si asta pentru ca este unul dintre cel mai inovator brand in ingrijirea pielii. Insa de aceasta data, am  fost impresionata cu adevarat, pentru ca NIVEA a venit in ajutorul femeilor active si sa revolutioneze hidratarea corporala cu primul Lapte de Corp sub Dus! Ce spuneti de asta?
Formula unica a produsului se activeaza la contactul cu apa, fiind conceputa pentru a fi aplicata dupa gelul de dus. Pielea ramane hidratanta si catifelata. Gama este compusa dintr-o Lotiune de Corp Hidratanta sub Dus cu minerale marine, destinata pielii normale si un Lapte de Corp Hranitor sub Dus pentru pielea uscata, cu ulei nutritiv de migdale.


Noua gama de hidratare sub dus este usor de utilizat si presupune o rutina simpla in patru pasi, pe care va invit sa-i urmariti:
1. Spala-te cu gelul tau de dus, apoi clateste-te!
2. Aplica Lotiunea Hidratanta sau Laptele de Corp Hranitor sub Dus NIVEA!
3. Clateste-te!
4. Usuca-te si te poti imbraca imediat, bucurandu-te de pielea ingrijita. Adio, senzatia de piele lipicioasa!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu