miercuri, 29 mai 2013

VEET a lansat depilatorul electric cu ceara de unica folosinta

Prietenele tale ti-au facut o surpriza si au rezervat o zi de rasfat la spa? Ai fost anuntata ca toata gasca s-a hotarat sa plece maine la mare? Sau pur si simplu nu ai timp sa te programezi la salon, dar ai vrea rezultatele profesionale pe care le poti obtine acolo?
Sunt convinsa ca de multe ori te-ai regasit in ipostazele de mai sus si intotdeauna ai scos-o cumva la capat. Pentru mine noutatea de la Veet a fost exact ce aveam nevoie. Folosesc de ceva vreme
benzile cu ceara, mai ales cele pentru fata si...da...sunt multumita.
Pentru ca ne confruntam des cu situatiile neprevazute, Veet a venit cu ceva nou: Depilatorul electric cu ceara de unica folosinta Veet Easy Wax care faciliteaza epilarea cu ceara calda, in confortul casei tale, oferind in acelasi timp rezultate profesionale la fel ca la salonul de cosmetica.Veet Easy Wax garanteaza indepartarea din radacina chiar si a firului de par foarte scurt.Totodata, avand in componenta sa ceara naturala potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibila Veet Easy Wax lasa pielea fina pana la 4 saptamani.

Pachetul include: dispozitiv de incalzire cu capac integrat, suport pentru sustinerea dispozitivului, cablu electric, rezerva de ceara de tip roll-on de 50 mlpentru epilarea picioarelor si a bratelor, 12 benzi simple ppentru epilare si 4 servetele Perfect Finish pentru indepartarea resturilor de ceara.



Potrivit unui studiu initiat in martie 2013, de Veet Romania, 81% dintre femeile din mediul urban folosesc lunar medote de epilare, iar 72% se epileaza acasa, criteriile cele mai importante pe care le iau in considerare cand aleg metoda de epilare fiind conditiile de igiena, rezultatele eficiente si durabile dar si usurinta in folosire.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu