miercuri, 19 iunie 2013

Descopera puterea plantelor! Surpriza adusa de noua gama BOTANICS


Secretele naturii, dezvaluite prin cele mai eficiente solutii de ingrijire a pielii

Incepand cu luna iunie, BOOTS lanseaza noua gama BOTANICS, adresata celor care cred in puterea regeneratoare a plantelor.Concepute pentru toate tipurile de ten, noile produse nu contin ingrediente de origine animala, nu contin uleiuri minerale sau ceara de parafina, avand la baza principii organice clare, care minimalizeaza impactul asupra mediului si maximizeaza afectele benefice asupra pieli

Gama BOTANICS ALL BRIGHT se adreseaza tenului normal/uscat si are ca ingredient principal floarea de hibiscus, considerata stimulator natural al frumusetii.
Gama BOTANICS SHINE AWAY reprezinta solutia naturii pentru tenul gras si predispus la imperfectiuni. Scoarta de salcie, cel mai bun agent natural de curatare, contribuie la reinnoirea celulelor pielii si previne apartitia cosurilor.


BOTANICS este prima companie de cosmetice care a colaborat cu Gradina Botanica Regala Kew din Londra pentru certificarea si evaluarea extractelor vegetale folosite pentru dezvoltarea noii game. Mai jos aveti cateva produse din aceasta gama:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu