miercuri, 10 aprilie 2013

RASFAT CU NOUA COLECTIE ORLY PRIMAVARA/VARA

O lume colorata!

Zilele trecute am pasit in lumea colarata a ojelor ORLY. Acolo am gasit cantitati generoase si multa veselie. Am putut testa toate ojele din colectia ORLY PRIMAVARA/VARA si ne-am  lasat rasfatate la o manichiura, pe toata perioada evenimentului. 





Gabriela Cristea a fost una dintre invitatele si ne-a vorbit despre experienta ei cu ORLY.






In cadrul evenimentului au fost prezentate colectiile Mash up si Hope & Freedom Fest. Prima dintre ele este mult mai indrazneata, culori tari, neon, sclipici, tocmai bune pentru perioada calduroasa.






Beautiful Disaster Harmonious Mess, Choreographed Chaos, Sparkling GarbageMayhem Mentality, Pretty-Ugly, sunt cateva din denumirile ingenioase.


Colectia Hope & Freedom Fest  este perfecta pentru voi, cele care iubiti pasteluri si culori romantice. Nu spunem nu unui roz cu sclipici (Elation Generation), dar nici unui verde crud (Coachella Dweller) sau lila dulce (Boho Bonnet). Pentru indraznete - Melodious Utopia (un galben aprins cu reflexe roz)Peaceful Opposition (roz pal cu sclipici argintiu) sau High on Hope - un superb bleu marin cu reflexe roz-movii. 




 Sam Biddle, ambasador international Orly  ne-a prezentat cea mai noua tehnologie  - manichiura cu oja semipermanenta Orly Gel FX, dar mai ales oja care isi schimba culoarea in functie de temperatura Orly Gel FX Shade Shifter.






Evenimentul a fost unul foarte reusit si va recomand, macar o oja ORLY din noua colectie Primavara/Vara,  sa nu lipseasca din coltisorul vostru pretios!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu