joi, 11 aprilie 2013

OPI EURO CENTRALE- Cand Clasicul intalneste Contemporanul

Noua  voce a modei! Primavara/Vara 2013


Zilele trecute, Cafe Antipa a fost gazda unui eveniment special si foarte drag mie- lansarea colectiei de primavara OPI, Euro Central. Colectia creata de Suzi Weiss-Fishmann, director de creatie OPI, este inspirata din tarile din Europa Centrala si aminteste prin culori si denumiri de particularitatile acestora.



Evenimentul de lansare a fost unul deosebit si asta pentru ca, a fost pentru prima data cand OPI include intr-o colectie doua nuante inspirate de Romania. Joey Brown


Top Corporate Trainer OPI, sosita special in Romania pentru aceasta lansare, ne-a dezvaluit cele două nuante inspirate de tara noastra, My Vampire Is Buff şi Vant To Bite My Neck, dar si nuantele care duc rapid cu gandul la celelalte tari reunite in Euro Centrale - Cehia, Polonia si Ungaria. Nuantele dedicate tarii noastre sunt inspirate de folclor si de legendele care circulă despre Dracula, personaj care a furnizat baza de fictiune pentru vampirul modern al cartilor si filmelor de gen.

 
Pastrand tonul vampiristic, toti cei care au participat la petrecere au devenit membri ai clubului OPI, ai celor alesi sa poarte unghiile in nuantele ce evoca stilul vampirilor de odinioară. Tinutele dark chic ale vampirilor, semnate Pas du Tout, au conferit si mai multa veridicitate evenimentului prin formele versatile si cromatica.


Colectia Euro Centrale este compusă din 12 nuanţe gata de purtat indiferent de tara pe care o iubesti: My Vampire Is Buff, Vant To Bite My Neck, Hands Off My Kielbasa, Suzi’s Hungary Again, You’re Such a Budapest, Polka.com, Can’t Find My Czechbook, My Paprika is Hotter Than Yours, Oy-Another Polish Joke, A Woman’s Prague-ative, Euroso Euro, I Saw…U Saw…We saw…Warsaw.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu