sâmbătă, 13 aprilie 2013

FRUMUSETE SI RASFAT cu Dove Purely Pampering

Cu timpul, am invatat ca frumusetea este o sursa de incredere si ca atunci cand ne simtim bine in pielea noastra suntem mai fericite. Este o senzatie extrem de placuta si va recomand si voua sa invatati sa va simtiti cat mai bine in pielea voastra.






Astazi o sa va vorbesc despre produsele DOVE, pentru ca, indiferent de gama lor, mie imi sunt foarte dragi toate. Cand spun DOVE, spun hidratare in primul rand. Folosesc produsele astea minunate de ani de zile si nu m-au dezamagit niciodata. Fie ca vorbim de sapun, gel de dus, sampon, balsam sau lotiune de corp, pentru mine toate sunt perfecte!

Pentru a te simti frumoasa in fiecare zi, transforma-ti ritualul de ingrijire intr-un real rasfat cu noua gama de lotiuni si crema de corp DOVE PURELY PAMPERING. Sunt disponibile in trei variante si au arome delicioase care ofera pielii tale ingrijire superioara pentru a fi frumoasa si hidratata.







Lotiunea de corp Dove Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla cu formula hidratanta cu unt de shea hraneste pielea in profunzime si ii conferă un aspect catifelat, in timp ce parfumul reconfortant de vanilie iti inspiră o stare de echilibru.


Lotiunea de corp Dove Purely Pampering Coconut Milk with Jasmine Petals cu formula sa hranitoare cu lapte de cocos hidrateaza in profunzime pielea si o lasa fina si placută la atingere. Acorda-ti momente de relaxare cu parfumul imbietor de petale de iasomie!


Lotiunea de corp Dove Purely Pampering Almond Cream and Hibiscus Flower este perfecta daca iti doresti o piele hidratata si rasfatata. Formula speciala cu extract de migdale iti ingrijeşte pielea, iar parfumul calmant de hibisus iti inspira o stare placută de armonie.

Crema de corp Dove Purely Pampering Shea Butter with Warm Vanilla are o formula usoara ce contine agenţi de catifelare si unt de shea care hranesc pielea, iar parfumul delicat de vanilie iti inspira o stare de echilibru.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu