sâmbătă, 13 aprilie 2013

SECRETELE INGRIJIRII PARULUI GRAS



Ce facem atunci cand nu ne putem bucura de parul nostru mai mult de jumatate de zi? Atunci cand ne confruntam cu un par gras care ne da numai btai de cap?!Il putem masca cu cu ajutorul unei esarfe, al unei bentite, impletituri sau il strangem bine in coada. Eu am facut asta de foarte multe ori si asta pentru ca ma confrunt cu problema asta...am parul gras iar vremea rece care tocmai s-a indepartat de noi..mi-a dat mari batai de cap din aceasta cauza. Este important! Un par sanatos si stralucitor ne da mai multa incredere in noi, ne completeaza tinuta si ne ajuta sa ne definim personalitatea si starea de spirit.






Pentru a elimina in totalitate disconfortul fizic, dar si psihic creat de parul gras, CLEAR ne da cateva sfaturi

- un regim cu un continut scazut in uleiuri si grasimi poate diminua cantitatea de sebum. Urmand o dieta bazată pe fructe si legume, veti vedea rezultate si la nivelul scalpului;
- masajul usor al scalpului inainte de a va spala pe cap va va ajuta sa stimulati circulatia la nivelul pielii capului, controland astfel productia de sebum;
- atunci cand utilizaţi foehn-ul, nu uitati sa-l reglaţi la o temperatura cat mai mica, tineti aparatul la o distanta de minimum 15 cm si nu insistati niciodata mai mult de 15 secunde intr-o singura zona.

In plus, pentru rezultate vizibile de la prima utilizare, incercati samponul CLEAR SCALP OIL CONTROL cu mentol si extract de lamaie. Produsul este creat special de expertii CLEAR pentru a elimina matreata vizibila si mancarimile asociate, indepartand excesul de sebum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu