vineri, 15 aprilie 2016

Noua tehnologie anti-age cu ionizare dinamica: ‪‎Guinot‬

Hydraderm Cellular Energy, noua tehnologie cu ionizare dinamica, ce sta sub semnul Guinot, ofera solutii anti-aging revolutionare si furnizeaza energie celulelor pielii, stimuland regenerarea.

Trebuie sa recunosc..sunt extrem de curioasa sa incerc noua tehnologie si o s-o fac cat de curand. Cine nu vrea sa aiba un ten tanar si sa nu fim nevoite sa apelam la chirurgia estetica? Ei bine..uite ca avem o alternativa..si va invit sa incercati si voi.



Noul aparat Hydraderm Cellular Energy este cea mai noua tehnologie de reintinerire a tenului de la Guinot si poate fi o alternativa la medicina estetica, care de multe ori poate fi extrem de costisitoare, dar si dureroasa. Aparatul ofera doua tratamente de regenerare: Cellular Energy Jeunesse ce ofera regenerare vizibila prin stimularea activitatii celulare si Cellular Energy Lift ce are efect de lifting instant, actionand prin stimularea musculaturii faciale.
Cynthia Lambert, International Trainer şi Educational Manager Guinot, a explicat avantajele şi efectele excepţionale ale acestui tratament inovator. Hydraderm Cellular Energy constă în ionizare dinamică, furnizând energie celulelor pielii şi stimulând regenerarea.


Noul aparat Guinot Hydraderm Cellular Energy oferă două tratamente de regenerare:
1. Tratamentul Cellular Energy Jeunesse care oferă regenerare vizibilă a tenului prin stimularea activităţii celulare şi refacerea mecanismului energetic celular. În acelaşi timp, efectul de dublă ionizare facilitează pătrunderea în piele a ingredientelor benefice din produsele Guinot.
2. Tratamentul Celluar Energy Lift care acţionează prin stimularea musculaturii faciale şi are efect de lifting instant.
Noile tratamente GUINOT (patentate şi cu efect spectaculos de înfrumuseţare şi reîntinerire) sunt disponibile în Centrele Silhouette din Bucureşti şi în saloanele partenere din capitală și din țară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu