sâmbătă, 2 aprilie 2016

Fior Di Latte, restaurantul care ne-a oferit un brunch surprinzator intr-o dimineata perfecta de primavara!

Auzisem de Fior di Latte, dar nu ajunsesem acolo, pana in urma cu doar cateva zile, cand am acceptat invitatia la un eveniment perfect pentru un inceput de primavara. Daca pana acum nu ati calcat pragul restaurantului, va invit sa o faceti de acum incolo. Merita...si o sa va convingeti singuri..




Fior di Latte este un adevărat hostpost pe harta restaurantelor pentru bonvivants, din capitală, cu un concept inedit, aşa cum este şi sloganul “gelateria, cucina e poesia”. Într-o atmosfera senzorială, nuanţele calde şi pastelate de alb, nude, galben-pai, verde-fistic sau roz-bonbon se împletesc perfect cu gustul desăvărşit al prăjiturilor de casă ce joacă rolul de madlenă proustiană şi cu mirosul de lapte, vanilie şi cafea proaspăt-măcinată.



Invitaţii au descoperit noile specialităţi din meniu, vedeta fiind gelato-ul pregătit de Chef Gelatier- Oana Pleşan, cea care a urmat prestigiosul curs de gelatier, la Sorbetteria di Castiglione din Bologna, avându-l ca mentor pe cunoscutul Chef Giacomo Schiavon.



Vedetele prezente la eveniment,  au fost ;i ele  încântate să constate că gelato-ul despăşeşte sfera desertului, transformându-se într-un ingredient delicios, care armonizează specialităţile de main-course. Salata cu caracatiţă, gelato de fistic şi pesto a fost preparatul star, care a primit aprecierile tuturor.
Oana este o maestră a gustului şi a savoir-faire-ului şi nu s-a temut să testeze combinaţii pe care doar imaginaţia unui maestru le poate face.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu