joi, 24 martie 2016

Noutati de primavara de la Yves Rocher!

Yves Rocher intampina sezonul de PRIMAVARA cu colectii colorare, parfumate si inovatii pentru incrijirea tenului. Pentru ca aceste produse sunt unele dintre cele pe care le indragesc foarte mult, va invit si pe voi sa descoperiti produsele de sezon. Asa ca..luna asta, fiti pe faza!

1 Noaua Apa de Toaleta Frunze de Verbina completeaza gama Un Matin Au Jardin si ne rasfata simturile cu notele sale citrice, revigorante, ce ofera pielii un parfum subtil. Exact ce avem nevoie pentru sezonul de primavara. :)


Yves Rocher inoveaza cu un nou gest pentru machiajul tenului: Fondul de ten Cushion ce revolutioneaza modul de ingrijire zilnica, imbinand aspectul practic al unui fond de ten compact cu lejeritatea si luminozitatea unui fond de ten fluid. 

 
De asemenea, te invit sa descoperi si noile nuante ale Rujului-creion stralucitor, pentru a avea intotdeauna un zambet plin de culoare si stralucire!
Si daca Asimilarea ar fi cheia eficacitatii unui produs antirid ?
 

Yves Rocher inoveaza in mod continuu si, astfel, relanseaza gama antirid Riche Creme intr-o noua formula, imbogatita cu uleiul din 1000 de Trandafiri, pentru a demonstra eficacitatea in interiorul pielii a produselor  cu texturi intotdeauna si mai senzoriale.

Gama Serum Vegetal  se imbogateste cu 3 produse noi, pentru a acoperi nevoile tuturor femeilor :
 
-          Un ser antirid si luminozitate
-          Un stilou corector antirid si fermitate
-          O masca antirid cu efect de lifting

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu