vineri, 6 mai 2016

Noua colectie PLAISIRS NATURE de la YVES ROCHER


Zilele trecute Yves Rocher a venit cu surpriza de Primavara, colectia  PLAISIRS NATURE, o nebunie de culori, arome si texturi care mai de care. 


Noua gama pentru ingrijirea corpului m-a cucerit definitiv, avand in vedere ca sunt o mare iubitoare a produselor de corp, in general. Floare de portocal, lavanda, mango, mure, migdala, mandarina, lamaie, etc: toate aceste arome le gasiti in noua colectie si va asigur ca sunt minunate. Eu deja am testat exfoliantul de corp cu aroma de Vanilie Bourbon si sunt atat de multumita, incat imi vine sa il folosesc in fiecare seara, desi este indicat doar de 2-3 ori pe saptamana :D.


 Pentru relaxarea corpului și spiritului, Yves Rocher a ales asocierea dintre Lavandă și Mure. Obţinut prin distilarea vaporilor de apă ai tulpinilor  florilor recoltate în timpul verii, uleiul esenţial de Lavandă  este recunoscut pentru favorizarea relaxării. Notele sale florale, fine și pudrate, asociate cu delicateteţea generoasă  a Murelor, oferă o senzaţie intensă de bine și de relaxare  profundă.


 Yves Rocher a selecţionat Nuca de Cocos cu aroma sa dulce, delicioasă, ce oferă pielii seducţia sa senzuală și subtilă...O atingere plină de savoare încălzită de note solare sublime, cu accente lemnoase și delicate. 
 Yves Rocher a selecţionat esenţa de Mentă pentru notele sale aromatice, care insuflă un val de prospeţime intensă.Veritabil intensificator de energie și vitalitate, contribuie la redarea tonusului. Prospeţimea sa revigorantă, subtil asociată cu notele acidulate de Zmeură dau naștere unui cocktail plin de  strălucire și dinamism.


Pentru a vă oferi un moment de relaxare și seninătate, Yves Rocher a selecţionat extractul de Măsline, pentru  evocarea sa plină de strălucire și uleiul esenţial Petit  Grain, originar din bazinul mediteranean. Obţinut prin distilarea  frunzelor și crenguţelor de Portocal Amar, uleiul esenţial Petit Grain este utilizat în mod tradiţional pentru proprietăţile sale  relaxante recunoscute. Parfumul său agreabil, cu note florale și vivifiante, ajută la eliberarea spiritului, pentru un moment de relaxare și serenitate.
 Va invit  sa mergeti in magazinele Yves Rocher pentru a va convinge ca am dreptate. Sunt minunate! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu