luni, 10 martie 2014

El Studio!Cum am intampinat primavara cu o stare de spirit pozitiva


El Studio sau Cum am intampinat primavara cu o stare de spirit pozitiva. 
Zilele trecute am descoperit o noua surpriza la El Studio la SP Selective Days! Asa ca, pe 4 martie, am lasat de-oparte orice alta activitate si mi-am rezervat doua ore pentru a ma simti speciala la inceput de primavara. M-am lasat pe mana stilistilor de la El Studio pentru un ritual complet  System Professional by Wella, ce a constat in samponat, masca si infuzie, dar si coafat. Mi-a placut ce a iesit, motiv pentru care am decis sa mai trec pragul salonului El Studio din Floreasca si va recomand..cu incredere..:) Insa,  El Studio va asteapta si pe Calea Mosilor, El Studio Tei sau El Studio Timpuri Noi.



Formata din specialisti atent selectati si pregatiti, echipa El Studio detine cunostintele si experienta necesare pentru a le oferii clientilor sai cele mai bune sfaturi în materie de look personal si ingrijire. Calitatea serviciilor si a produselor utilizate, precum si atmosfera placuta sunt garantia unei experiente relaxante si a imaginii tale perfecte. Ritualul tau de frumusete te asteapta! Detalii pe: www.el-studio.ro.







Un comentariu:

  1. Buna :)

    Am cautat poze cu tunsoare ca a ta si asa am ajuns pe sa iti vizitez blogul :) Imi poti spune cine si unde te-ai tuns? Multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere