vineri, 13 decembrie 2013

Studioul de machiaj virtual ARTISTRYTM


Zilele trecute am participat la un eveniment dragut, unde am descoperit ca Amway Romania prezinta studioul de machiaj virtual Artistry, o aplicatie online foarte bine conceputa si pusa la punct. De cate ori nu ati simtit nevoia de o schimbare si nu stiati exact de unde sa incepeti? Fie ca e vorba de culoarea parului, fie ca vorbim de un machiaj deosebit sau de un ruj ales corect..toate astea uneori ne dau batai de cap. Recunosc, nu mi-am vopsit parul niciodata. Tot ce am indraznit a fost...cateva suvite. Insa de data asta, o sa apelez la un machiaj virtual..si sa  indraznesc la o noua schimbare. Asa ca...va invit si pe voi sa accesati studioul de machiaj virtual ARTISTRYTM. :)


Amway va invita sa accesati studioul de machiaj virtual ARTISTRYTM, o aplicatie online prin care puteti incerca produsele de machiaj ARTISTRYTM pentru ochi, obraji si buze, dintr-o paleta larga de culori calde si reci, in functie de machiajul dorit. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati urmatorul link: http://amway.ro/ artistry-vmo.

Fie ca doriti sa incercati un nou machiaj, fie sa dati o noua forma sprancenelor sau sa incercati o noua coafura, studioul de machiaj virtual ARTISTRYTM este locul potrivit pentru a va crea un look care va evidentiaza frumusetea!


„Studioul de machiaj virtual ARTISTRYTM va inspira sa va folositi imaginatia si va provoaca sa experimentati diferite culori si texturi. Puteti gandi machiajul de sarbatori, il puteti exersa, iar de Craciun si de Revelion veti sti exact ce vi se potriveste, castigand astfel timp pretios si admiratia celor din jur”, a declarat Ioana Enache, Director General Amway Romania.

3 comentarii:

  1. Va rog corectati link-ul din articol - este invalid "http://www.amway.ro/%20artistry-vmo."

    RăspundețiȘtergere
  2. Link corect: http://www.amway.ro/ro/marcile-noastre/artistry-ro/artistry-vmo

    RăspundețiȘtergere