joi, 24 octombrie 2013

PAUL, o semnatura simpla..din 1889

Brutaria PAUL te invita sa descoperi savoarea produselor de patiserie frantuzeasca!


Cred ca fiecare dintre voi ati trecut macar odata pragul brutariei Paul, fiind tentati de minunatele produse pe care le gasim in vitrina. Nu stiu altii cum sunt, dar  eu cand spun Paul, spun Macarons..in primul rand..:)
Asa ca daca nu ati facut-o pana acum, va invit sa luati loc, sa va detasati de orice alte ganduri si sa savurati, macar pentru un moment produsele frantuzesti..Si mai nou, pentru cei care nu au aflat inca, PAUL a ajuns si in Piata Romana, dar si in Mall Promenada..Daca nu ma credeti pe cuvant, va invit sa faceti o vizita patiseriei si veti vedea ce au atat de special acele produse. Inainte de toate, as vrea sa va spun povestea iubitelor mele

MACARONS:

Macaron este considerat pe buna dreptate deliciul patiseriei frantuzesti.
Prajiturelele mici, rotunde, din pudra de migdale, albus de ou si zahar, putin crocante in exterior, moi si cremoase in interior sunt umplute cu crema preparata cu atentie, din cele mai bune ingrediente. V-am facut pofta? Iti poti alege culoarea preferata, mie imi place sa le spun nasturei :D. Deci, prefer  fara orice pretentie orice nasturel. Toate sunt minunate. Alaturi de o ceasca de cafea, evident, tot de la Paul, si un nasturel manarons, am reusit sa ofer un moment special zilei mele.



Putina istorie
Paul este o afacere de familie inceputa in 1889 de sotii Mayot din dorinta de a/i face pe francezi sa isi redescopere apetitul pentru painea buna. Insa cel care a stabilit recunoasterea internationala a marcii Paul este Francis Holder, presedintele actual al companiei, care la varsta de 15 ani s-a alaturat afacerii familiei ca ucenic. Francis Holder a transformat brutaria familiei din Lille si a deschis spatiul de lucru astfel incat clientii sa vada cum se coace painea. Acest concept simplu, dar inovator a stat la baza succesului Paul. Cu o traditie de peste 120 de ani, Paul defineste arta brutariei franceze, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale. In Romania, lantul de brutarii Paul este prezent din 2008 si detine pana in momentul de fata 10 locatii: Mall Baneasa, Dorobanti, Afi Cotroceni, Universitate, Mall Vitan, Mall Baneasa, Mall Plazza, Ploiesti, Mall Promenada si Paul Romana.

Dejeuner
Francezii stiu cel mai bine ca lucrurile facute pe indelete, savurate in liniste sunt cele mai bune. Sandwich-uri, salate, quiche-uri sau tarte., luate fie la micul dejun, fie la pranz, va vor da impresia ca sunteti chiar in minunatul Paris!

Va urez, Pofta Buna! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu