marți, 7 mai 2013

NOUA GAMA EUCERIN SUN PENTRU PROTECTIA SOLARA

Iubim vara, zilele insorite si mai ales razele soarelui care ne ajuta sa ne relaxam si ne induc o stare generala de bine. Totusi, expunerea la radiatia solara fara protectie are un impact negativ puternic asupra pielii, atat in cazul adultilor, dar mai ales al copiilor. Eucerin a lansat o noua gama pentru protectia solara, pe care abia astept sa o testez.

Va voi tine la curent cu aceste minunatii, pe care le-am primit din partea EUCERIN

Chiar sub aparenta unui bronz sanatos, pielea poate pastra urme profunde ale radiatiilor UV care se manifesta in timp. Cu o vasta expertiza in protejarea pielii, EUCERIN a dezvoltat cea mai elaborata gama de produse pentru protectia solara. Ea raspunde nevoilor pielii normale, dar contine, in acelasi timp, singura solutie completa pentru protejarea pielii predispuse la alergii solare.
 1. Pentru fata
Fluid nuantator FPS 50+ de la Eucerin, cu protectie solara ridicata
Ofera tenului o nuanta de bronz natural, este rezistent la apa si se potriveste oricarui tip de ten.
Pret: 67 RON
2. Spray-uri pentru corp
 Pentru pielea normala si mixta. Ofera protectie tridimensionala, au un miros proaspat, intra imediat in piele sunt rezistente la apa si au o formula nelipicioasa.
3. Protectie solara pentru copii
 - Lotiune de protectie solara pentru copii FPS 50+, pentru pielea delicata a copiilor
Pret: 74 RON

4 Produsele gamei Eucerin pentru protectie solara este rezistenta la apa si nu contine parfum, conservanti sau agenti de emulsionare. Produsele se aplica usor, nu sunt lipicioase si intra imediat in piele:

- Gel-crema impotriva alergiilor solare FPS 50+
Datorita combinatiei dintre puternicul antioxidant AGR ( alpha-glucozil-rutin), derivat din plante si vitamina E, produsul intareste sistemul de aparare propriu pielii impotriva radicalilor liberi- principala cauza a alergiilor solare.
Pret: 76 RON
- Gel-Crema dupa plaja impotriva alergiilor solare



- Gel-crema impotriva alergiilor solare FPS 25
Cu o textura lejera, produsul calmeaza, racoreste si regenereaza pielea sensibila la expunerea solara. Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstrata la patiencii predispusi la alergii solare
 Pret: 77 RON, cantitate 150 ml 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu