joi, 25 aprilie 2013

PREGATITI-VA DE VARA CU IVATHERM

Obiectivul Ivathern este sa gaseasca solutii ideale pentru toate problemele diferitelor tipuri de piele, indiferent de varsta: pentru pielea uscata si atopica a nou-nascutilor, pentru pielea grasa cu cosuri a adolescentilor, pentru pielea uscata matura si ridata a persoanelor de peste 30 de ani, pentru pielea sensibila si cuperozica a persoanelor de peste 40 de ani, pentru protectia pielii impotriva efectelor nocive ale radiatiei solare


Ei bine, nouatea este ca si Ivathern s-a pregatit de vara, cu o gama de produse eficiente:


LAPTE DE CORP DUPA PLAJA(tub 150 ml)
Reprezinta un veritabil complex hidratant si nutritiv care compenseaza lipsa in apa si lichide a pielii uscate, continand alphabisabolol, ulei de masline, unt de Karite(unt de Shea), vitaminele A,C,E. Hidrateaza, calmeaza si restructureaza pielea sensibila agresata de expunerea la soare. Reduce roseata, mancarimile, usturimea si senzatia de "piele intinsa". Are efect cicatrizant si anti-inflamator, accelereaza vindecarea arsurilor provocate de soare. Asigura mentinerea bronzului pe o perioada mai indelungata si reduce descuamarea accelerata.
Pret recomandat in farmacii: 51.06 ron






 LAPTE HIDRATANT CU PROTECTIE SOLARA SPF 25

Destinat protectiei pielii sensibile, discfise la culoare sau aflata in primele zile ale expunerii la soare , Laptele hidratant SPF 25 de la Ivathern ofera efectul anti-UVA si UVB si previne imbatranirea cutanata determinata de soare. Rasfata pielea, conferindu-i un aspect sanatos si catifelat prin actiunea ingredientilor sau antioxidanti, hidratanti anti-inflamatori(tinctura de plante aromatice, ulei de masline, Aloe Vera, alfabisabolol, vitamina A, C, E, apa termala Herculane)
Pret recomandat in farmacii : 64.45 ron
SPRAY PENTRU PROTECTIE SOLARA RIDICATA SPF 50+ Adulti si copii
Spray-urile SPF 50+ pentru copii si adulti de la Ivathern asigura protectia maxima a fetei si corpului expuse la soare, atat impotriva arsurilor solare cat si impotriva posibilelor modificari la nivelul ADN-ului celular. Au efect foto-protector, calmant, antiiritant si antiinflamator. Se aplica uniform pe intreaga suprafata a corpului inainte si in timpul expunerii la soare pentru a obtine o protectie durabila, eficienta si un bronz sanatos si stralucitor.
Pret recomandat: adulti 66,96 Ron
Pret recomandat: copii 64.45 Ron






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu