marți, 9 aprilie 2013

ARDE CALORIILE, incepe curatenia de primavara!



Chiar daca vremea este destul de capricioasa si ne supara ba cu ploi, ba cu vant, am putea spune ca oficial am scapat de iarna si de toanele ei. Una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntam la inceputul sezonului cald o reprezinta kilogramele luate dupa sarbatori si lenea care ne-a tintuit pe canapele.

Am invatat ca alimentatia si exercitiile fizice  joaca cel mai important rol in mentinerea siluatei, insa, ce ati spune, daca v-as oferi o alternativa, o solutie la indemana tuturor, dar de care nu foarte multe persoane stiu sa profite? Asa ca, pregatiti-va arsenalul, incepe curatenia de primavara! Daca va place sa spalati podelele murdare cu mopul, trebuie sa stiti ca aceasta activitate va poate scapa de aproape 153 de calorii intr-o ora. De asemenea, spalatul pardoselei fara instrumente profesioniste te scapa de 187 de calorii in doar 30 de minute!




Spalati cada, pentru brate tonifiate!

In doar 15 minute de frecat urmele de piatra de pe cada poti scapa de aproape 90 de calorii , lucru pe care il veti simti in bratele voastre.

Aspiratorul tine loc de jogging!
In functie de dimensiunea caminului, aspirarea covoarelor ar putea insemna o foarte importanta activitate de ardere a caloriilor: in 30 de minute sunt arse nu mai putin de 119 calorii.



Spala geamurile! In jumatate de ora scapi si de murdarie si de 167 de calorii, iar daca ai chef de schimbat culoarea peretilor este perfect! Nu numai ca dai un look fresh spatiului in care traiesti dar scapi si de 167 de calorii(sursa: www.csid.ro)

Un comentariu:

  1. Eu zic ca sportul asta "curatenia" e practicat de multe fete/femei si fara sa-si doreasca... :))

    RăspundețiȘtergere