marți, 24 noiembrie 2015

NIVEA, momente magice de INGRIJIRE alaturi de micutul tau

Din grija pentru cel mic, celebra cutiuta albastra se imbracaca in haine de poveste cu noua editie limitata NIVEA Creme. Cel mai iubit brand de ingrijire al pielii vine cu o editie speciala.

Cutiutele editie limitata NIVEA CREME ilustreaza personajele simpatice  ale povestilor Nivea: curajosul baietel Leo, sora lui, Mia, morocanosul Urechila si micuta Zana.




Cu toţii iubeam poveştile cu personaje fascinante pe care mama ni le citea cu atâta drag în fiecare seară, în anii ce cunoşteau doar joaca . NIVEA ştie că timpul petrecut alături de copil este extrem de preţios, astfel că, în timp ce îi citeşti aventurile celor patru personaje, oferă-i momente magice de îngrijire punându-i un strop de cremă pe năsuc.

Istoria cremei, ce se îmbracă acum în haine de poveste, este fascinantă. De-a lungul a peste 100 de ani, celebra cutiuţă albastră a oferit îngrijire pielii a milioane de familii din întreaga lume. În scurt timp, a reuşit să atingă inimile tuturor celor care au avut încredere în prima cremă ce avea să rămână un adevărat membru al familiei, generaţie după generaţie. Având peste 98% ingrediente de origine naturală, mirosul unic NIVEA Creme cu parfum de lăcrămioară trezeşte în fiecare dintre noi amintirile preţioase ale copilăriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu