vineri, 27 noiembrie 2015

A venit Craciunul in magazinele Yves Rocher

Yves Rocher  a selectat in acest an aromele de portocala confiata & scortisoara, vanilie, mar delicios , portocala confiata & migdala si le-a integrat in formulele sale.

Intr-un decor festiv si arome delicioase in editie limitata, am petrecut intr-una din zilele trecute putin timp alaturi de oameni frumosi, in cadrul unui eveniment unde am putut descoperi noile produse.  O mare iubitoare a acestor produse, va invit sa le descoperiti. Si pentru ca sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, si poate  nu aveti idei de cadouri, trebuie sa dati o fuga la magazilele Yves Rocher. Cu siguranta nu veti pleca de acolo cu mana goala. In plus, produsele sunt accesibile pentru toate buzunarele si miros delicios.

Va propun mai jos cateva idei, unele dintre produse am inceput deja sa le testez :)

Gel de dus si crema de corp

PORTOCALĂ CONFIATĂ
& SCORŢIŞOARĂ
O colecţie cu note distinse, delicioase, pentru a vă transpune instantaneu în ambianţa de Crăciun.


AROME DELICIOASE, ÎNVĂLUITOARE
Bucuraţi-vă de aroma delicată a gelului de duş nectar cu aromă de Portocală confiată & Scorţişoară, apoi prelungiţi notele parfumul cu laptele de corp cu textură fină, sidefată. Formula sa delicată, îmbogăţită cu ulei de Migdale dulce şi apă de Albăstrele Bio oferă pielii parfum delicios şi un aspect sidefat sublim.

UN GEL DE DUŞ GOMANT,
CU TEXTURĂ ULTRA-SENZORIALĂ.
Îmbogăţit cu apă de Albăstrele Bio, pudră din sâmburi de Caisă şi din nucă de Cocos 100% naturali, acest gel de duş cu parfum subtil de Portocală Confiată & MIgdală oferă pielii gomaj delicat şi parfum discret.


ULEI PARFUMAT
PENTRU BAIE
Un moment de relaxare cu acest ulei parfumat pentru baie, cu aromă de Vanilie. Formula sa se transformă sub duş într-un voal parfumat cu aromă delicioasă, oferind pielii atingere mătăsoasă plină de savoare.


CREMĂ DELICATĂ PENTRU CORP
Îmbogăţită cu unt de karité bio şi uleiuri din migdală dulce şi avocado, această cremă delicată pentru corp oferă pielii catifelare şi parfum discret, cu aromă de măr delicios, îmbinată cu note dulci, vanilate, subtile.
Cutie 150 ml – 34,9 lei

Mai sus sunt doar cateva dintre delicioasele produse, dar cu siguranta veti descoperi si altele daca ajungeti la magazinele Yves Rocher.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu