vineri, 3 iulie 2015

ELGON a ajuns si in ROMANIA!

ELGON, brand international haircare, originar din Italia, detine o gama variata de produse, menite sa satisfaca orice dorinta si orice necesitate privind parul oricarei persoane. Trebuie sa recunosc..m-am bucurat foarte mult cand am aflat ca noi produse pentru ingrijirea parului vor aparea si la noi. Deja am testat unul dintre produsele Elgon si e suuuuper.. Avand in vedere ca parul meu este mai mult decat pretentios, sunt mai tot timpul in cautarea produsului perfect.



Bloggeri si jurnalisti specializati in domeniul Beauty au raspuns prezent invitatiei ELGON ROMANIA la un brunch stylish, organizat la sediul lor, intr-una din zilele trecute,  pentru a intra in lumea ELGON, plina de culoare si de poezie, dupa cum spune si sloganul brand-ului, “Color and poetry”. Intr-un cadru de poveste, cu limonada proaspata, sushi si cu prajituri colorate si delicioase, specialistele in beauty am aflat totul despre brandul italienesc ELGON, aflat de cateva luni si pe piata din Romania. Iar “vedeta” prezentarii a fost LUMINOIL, un produs revolutionar ELGON, unic in lume, fara concurent pe piata produselor cosmetice pentru par, premiat in anul 2014, in America de Sud, la capitolul inovatie.
 Ar trebui sa incercati toate produsele, asa cum o sa fac si eu in curand. Insa acum, o sa prezint vedeta- LUMINOIL, care pe mine m-a cucerit.


LUMINOIL – si parul a scapat de probleme!
 Par degradat, aspru, tratat chimic, varfuri casante, cu aspect de matura? Toate acestea pot fi de domeniul trecutului gratie produsului LUMINOIL, de la ELGON. In doar cateva minute, parul redevine stralucitor, matasos, placut la atingere si, foarte important, LUMINOIL nu lasa parul gras. Este extrem de practic si de simplu de aplicat, avand si avantajul de a face parul extrem de usor de pieptanat. Astfel, dupa ce parul este proaspat spalat si putin uscat cu prosopul, se aplica LUMINOIL, se lasa timp de cateva minute sa actioneze, minimum 5-7, dupa care se limpezeste. Este o etapa de tratament intermediara, practic, intre folosirea samponului si masca. Foarte important: produsul nu se agita, inainte de utilizare, desi toata lumea are tendinta sa faca asta. Rezultatele sunt garantate si se vad de la prima aplicare!



ELGON a lansat in Romania, special pentru sezonul estival 2015, o noua gama de vopseluri in nuante de blond, intitulata NUDE BLONDE COLLECTION, destinata specialistilor din saloanele de profil.

Noile nuante propuse de brandul italian de produse de haircare si hairstyle sunt Ivory Nude Blonde, Sheer Lavender Nude Blonde, Sand Nude Blonde si Amber Nude Blonde Acestea pot fi folosite individual de catre hairstylisti, ori pot fi imbinate, in proportii atent controlate, pentru a obtine nuante unice, superbe, oferind astfel ocazia specialistilor sa isi etaleze talentul si creativitatea.
Actrita Alexandra Dinu, imaginea ELGON in Romania, poarta in prezent un mix de culoare intre Ivory Nude Blonde si Sand Nude Blonde, care-i pune in valoare frumusetea si personalitatea.



Produsele ELGON STAR
ELGON se distinge pe piata produselor de frumusete la capitolul inovatie si introduce o serie de produse cu actiuni spectaculoase, sub titulatura ELGON STAR.

1. COLOR REMOVER 
Produsul este destinat celor care isi doresc sa renunte la nuanta inchisa a parului si pentru care produsele clasice de decolorare nu ar avea efectele dorite din prima aplicare. Specialistii ELGON stiu cat de important este ca produsele sa fie nu doar eficiente, ci sa si protejeze sanatatea parului, astfel ca lanseaza COLOR REMOVER, un produs revolutionar care inlatura toti pigmentii artificiali de pe par. Practic, prin folosirea COLOR REMOVER se executa, la fiecare aplicare, o "spalare de culoare". Produsul poate fi folosit in siguranta in aceeasi zi de mai multe ori pana ce parul este curat si lipsit de orice pigment.
2. LUMINOIL

Produsul este destinat celor care au parul foarte degradat si rigid sau care si-a pierdut flexibilitatea. LUMINOIL este un produs unic in lume, premiat in anul 2014 in America de Sud la capitolul inovatie, singurul care are proprietatea de a patrunde si de a repara firul de par din interior spre exterior, procedura inversa fata de toate celelalte produse restructurante.

3. SUBLIMIA
SUBLIMIA, cel mai nou produs revolutionar ELGON, lansat anul acesta la expozitia Beauty Cosmoproof Italia, a fost creeat pentru a raspunde tuturor necesitatilor de ingrijire a parului si rigorilor hairstylistilor din Romania. SUBLIMIA Hair DD Cream este un produs construit dupa acelasi principiu ca al cremelor BB, insa este adaptat nevoilor parului si are 10 functii integrate intr-un singur produs. SUBLIMIA disciplineaza si texturizeaza parul, are actiune Anti-Ageing, protejeaza termic, ofera luciu, protejeaza de razele UV, ajuta in sustinerea coafurii, descurca, hraneste si ajuta culoarea sa nu devina mata in timp.
 Cum se intretine blondul ELGON

Ingrijirea parului si stilizarea lui dupa procedura de colorare sunt procese importante, iar specialistii ELGON recomanda produsele de ingrijire din gama Refibra sau Sinsea, care prelungesc durata de viata a culorii si revitalizeaza parul de la radacina pana la varf.

Pe timp de vara se recomanda folosirea produselor de styling din gama Affix, care nu incarca parul si au factor de protectie UV.
Cea mai scazuta concentratie de amoniac

Cu produse-STAR precum SUBLIMIA, COLOR REMOVER sau LUMINOIL, o gama extinsa de produse de ingrijire fara parabeni si vopseluri cu cel mai mic continut de amoniac, ELGON revolutioneaza industria de beauty si pune accent pe jocul culorilor si pe sanatatea parului.

Marjand pe aceasta directie, ELGON vine in intampinarea clientilor cu cea mai extinsa gama de produse de ingrijire a parului fara parabeni si cu vopseluri ce au cea mai mica concentratie de amoniac din lume (0.8%-3%).



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu