duminică, 14 iunie 2015

În sezonul cald, NIVEA îţi propune soluția pentru un ten fără imperfecțiuni!

Din pacate, imperfectiunile tenului nu au ramas in adolescenta, fiind o problema cu care unele femei se confrunta chiar si in etapa de maturizare.

Pentru ca tenul tau sa ramana impecabil, in special vara, atunci cand este incarcat si expus la razele violete, Nivea iti propune doua produse eficiente, pe care sa le incluzi in rutina ta zilnica.




N NIVEA  Cremă de zi BB 5în1 pentru ten predispus la acnee
Având o textură delicată şi îmbogăţită cu extract de magnolie, crema de zi BB 5în1 de la NIVEA netezeşte şi matifiază tenul, lăsându-l hidratat şi fără imperfecţiuni. Formula care înfrumuseţează şi oferă luminozitate este potrivită pentru tenul cu predispoziţie acneică şi se adaptează uşor nuanţei pielii tale. Preţ recomandat: 22.12 lei, 50 ml.



NIVEA  Demachiant gel pentru ten predispus la acnee
Special creat pentru nevoile tenului gras sau cu predispoziţie acneică, noul demachiant gel de la NIVEA curăţă delicat şi eficient, inclusiv zona ochilor, lăsând tenul mat, fără senzaţie grasă sau impurităţi. Formula anti-bacteriană, cu extract de magnolie se aplică sub jetul de apă, se masează blând şi se clăteşte. Rezultatul: un ten mat, luminos şi curat. Preţ recomandat: 18.92 lei, 200 ml.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu