marți, 30 septembrie 2014

Style Up – o experienta unica de fashion la Plaza Romania



Toamna s-a instalat déjà printre noi, iar Plaza Romania te pregateste pentru un nou sezon fashion, care aduce in premiera colectiile sezonului toamna-iarna 2014!  Spre bucuria fashionistilor de pretutindeni, modele si combinatii inedite de texture si tesaturi in ton cu ultimele tendinte au fost prezentate la Plaza Romania in cadrul unui nou concept: Style Up-un show de moda incendiary marca Plaza Romania.


Branduri renumite precum Tommy Hilfiger, D’S Damat, Lee Cooper, Koton, Time Out, Lashez, Bigotti, Colin’s, BSB, Otter, Il Passo si ECCO si-au dat intalnire pe catwalk, intr-o prezentare speciala. Vedetele noilor colectii au fost: Andreea Balan, Adelina Pestritu, Speak, Iuliana Luciu, Anca Serea, Ellie White, Geanina Ilies si Adrian Nartea, care au defilat pe scena alaturi de manechine profesioniste. Efectele video, muzica, dar si momentele speciale au proiectat spectatorii intr-o lume care a dus experienta noului sezon de toamna- iarna la nivelul urmator.

Evenimentul a fost prezentat de IlincaVandici, o aparitie mereu spectaculoasa, iar AndreeaBalan, a deschis show-ul de moda printr-un spectacol inedit. Artista a aparut pe podium si in calitate de model, reprezentand faimosul brand Lee Cooper. 

Colectiile prezentate au transportat spectatorii printr-o paleta variata de modele, culori si lumini, efectele special facand trecerea naturala de la toamna la iarna, inclusive prin zapada artificiala.  Maria Andrei este un alt nume cu rezonanta care a contribuit la succesul Style Up, in calitate de director artistic al evenimentului. Machiajul si coafura au fost realizate cu maiestrie de Sephora si SimonaUngureanu (freelancer), oglindind tendintele propuse de marile branduri international pentru acest sezon.
Colectia Timeout este descrisa prin functionalitate, element esential in satisfacerea nevoilor unui lifestyle in tendinte. Timeout armonizeaza texturile materialelor cu o paleta cromatica dominata de nuante pastel, rezultand piese ce pot fi integrate oricarei garderobe, toate in stilul “preppy” characteristic brandului.
Stilul punk si legendara clasa Eastenders care in anii'30 a schimbat perceptia asupra artistilor vremii de finesc colectia Lee Cooper, ce transmite prin intermediul pieselor sale spiritual britanic nonconformist si curajos. Colectia contine piese din material inovatoare, care ofera mobilitate si confort, dar si articole confectionate din tesaturi clasice.

ColectiaTommy Hilfiger toamna - iarna Women’s Sportswear, The New England, ne poarta intr-o calatorie din Statele Unite pana in Marea Britanie. Stilul classic britanic - reprezentat de imprimeurile traditionale, sofisticarea sartoriala si de croiul tipic Savile Row – este combinat cu puternicul spirit american.
Lashez combina eleganta cu atitudinea urbana, intr-o maniera rafinata si  puternic amprentata de feminitate, dar pastrandu-se in tendinte.
Toamna - iarna 2014 - 2015 inseamna pentru brandul Bigotti inspiratia din anii '30. Atractia sezonului o reprezinta infuzia de energie in zona casual. Pantofii de inspiratie sport (sneakers), jeansii, pantalonii chino si camasile cu imprimeuri evidente vin in completarea dimensiunii moderne a barbatilor cu un stil bine conturat.


Il Passo propune o colectie sofisticata cu o calitate exceptionala a produselor.Totodata, aduce in prim plan cele mai hot piese ale momentului, modele feminine si elegante cu accesorii dinamice si cu detalii glam, de pilda ghete tip stiletto finishes si cizme inalte cu accesorii metalice.
Intoamna 2014 ECCO rezoneaza cu un stil de viata modern si activ, combinand impecabil stiluri eclectice cu un design hibrid, efecte digitale, detalii si accente sintetice pentru a crea incaltaminte calduroasa, dar totodata confortabila.
Definind confortul si stilul ca teme principale, Colin’s iti va devein prieten apropiat cu noua colectie de toamna - iarna. Brandul iti va permite sa traiesti propriul stil in fiecare ora a zilei. 
Otter a pregatit pentru acest sezon modele indraznete de incaltari intr-un stil nou, modernist si cool. Acesta se reflecta in botinele decorate cu siret din piele, care impresioneaza prin finetea detaliilor, in noile posete cu insertii florale discrete si in pantofii aparent clasici, cu insertii de lac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu