miercuri, 24 septembrie 2014

START testing- EUCERIN- Gama DermatoClean

As vrea sa va spun cateva lucruri despre experienta mea cu EUCERIN, care a inceput in urma cu aproximativ trei ani. Am folosit pana acum majoritatea produselor pentru curatare, creme de fata, chiar si cremela de plaja ( vara asta..care tocmai ne-a parasit :) ), din diferite game Eucerin.  Cred ca e singura gama de produse, care chiar da rezultate. Si..chiar nu exagerez. As renunta oricand la crema de fata pe care inca o folosesc in aceasta perioada( apropo, mai costa si 100 de euro), pentru orice produs Eucerin. Faptul ca acea crema costa 5 milioane, nu a insemnat nimic pentru tenul meu, poate doar mirosul demential de misto pe care il are.
In fine, revenind la EUCERIN, zilele acestea am pus mana pe kitul de curatare din gama DermatoClean, care a ajuns la mine dadorita unor fete dragute, pe care ma bucur ca le-am cunoscut si care nu ar trebui sa va lipseasca nici voua, daca vreti sa va faceti tenul fericit.



Schimbarea sezonului aduce cu sine noi tendinţe, iar în materie de look, trebuie să ştii că înainte de orice, se poartă un ten curat!
Dacă pe timpul verii tenul tău a fost expus la factori de mediu dăunători (soarele, razele ultraviolete, vântul uscat, apa sărată a mării, aerul încărcat, poluarea, etc.), acum are nevoie de o pregătire adecvată, pentru a fi cu adevărat frumos.
 
Eucerin, expertul în ştiinţa pentru sănătatea şi frumuseţea pielii, te invită să descoperi întreaga gamă DermatoCLEAN cu o formulă inovatoare de agenţi de curăţare şi de îngrijire a pielii, acum cu o nouă înfăţişare.

Pentru gama DermatoClean experţii de la Eucerin au selectat exclusiv cele mai bune ingrediente, cu acţiune dovedită clinic. În centrul noii formule se află o combinaţie nouă, inovatoare de agenţi de curăţare şi de îngrijire a pielii, care asigură un ten ce străluceşte de sănătate: Complexul delicat APG (Alkylpolyglucoside) împiedică impurităţile să se adune şi să formeze o peliculă pe faţa ta, disipândul-le.

Vorbim despre trei iubite, care nu trebuie sa iti lipseasca din dulapiorul tau! :)

Daca vrei sa te bucuri de senzatia deplinei puritati a tenului tau, te invitam sa folosesti noua lotiune micelara 3 in 1 DermatoClean de la Eucerin, singura gama care iti lasa pielea sa respire.
Gama cuprinde cinci produse de curăţare cu o formulă nouă, pentru o piele care străluceşte de sănătate şi respiră mai bine: lapte demachiant delicat, loţiune tonică, gel de curăţare revitalizant, demachiant de ochi Waterproof, loţiune micelară 3-în-1.

Pret gama DermatoCLEAN de la Eucerin: Lapte demachiant delicat - 48 lei, Gel de curăţare revitalizant - 48 lei, Lotiune tonică- 48 lei, Demachiant de ochi Waterproof - 45 lei, Loţiune micelară 3-în-1 - 53 lei. Găsiţi gama DermatoCLEAN de la Eucerin exclusiv în farmacii.


Eu spun Start Testing! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu