Fior di Latte este un adevărat hostpost pe harta restaurantelor pentru bonvivants, din capitală, cu un concept inedit, aşa cum este şi sloganul “gelateria, cucina e poesia”. Într-o atmosfera senzorială, nuanţele calde şi pastelate de alb, nude, galben-pai, verde-fistic sau roz-bonbon se împletesc perfect cu gustul desăvărşit al prăjiturilor de casă ce joacă rolul de madlenă proustiană şi cu mirosul de lapte, vanilie şi cafea proaspăt-măcinată.
Invitaţii au descoperit noile specialităţi din
meniu, vedeta fiind gelato-ul pregătit de Chef Gelatier- Oana Pleşan, cea care
a urmat prestigiosul curs de gelatier, la Sorbetteria di Castiglione din Bologna, avându-l ca
mentor pe cunoscutul Chef Giacomo Schiavon.
Vedetele prezente la eveniment, au fost ;i ele încântate să constate că
gelato-ul despăşeşte sfera desertului, transformându-se într-un ingredient
delicios, care armonizează specialităţile de main-course. Salata cu caracatiţă,
gelato de fistic şi pesto a fost preparatul star, care a primit aprecierile
tuturor.
Oana este o maestră a gustului şi a
savoir-faire-ului şi nu s-a temut să testeze combinaţii pe care doar imaginaţia
unui maestru le poate face.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu