luni, 12 mai 2014

CONCURS DOVE!! : Ce vezi când te priveşti în oglindă?



Buna fetelor,


Incepand de astazi va invit la un concurs special DOVE. 


Cate dintre voi zambiti atunci cand va uitati in oglinda? De cate ori pe zi va priviti in oglinda? Sunteti multumite de ceea ce vedeti atunci cand ma uitati in oglinda?

Ei bine, pot sa spun cu cea mai mare sinceritate ca ma uit in oglinda ori de cate ori am ocazia. Fie ca e vorba de vitrina unui magazin, fie ca e vorba pur si simplu de o oglinda, nu ratez nicio ocazie. Si..ce credeti? De cele mai multe ori imi place ceea ce vad si asta ma face fericita. Sper ca fiecare dintre voi sa aveti puterea si curajul sa va priviti in oglindă de fiecare data, sa va admirati si sa fiti multumite de ceea ce vedeti.

DOVE a lansat o campanie, in care incurajeaza femeile sa se uite in oglindă si sa isi descopere frumusetea.




Dove crede că fiecare femeie are dreptul la frumusețe și fericire, de aceea își asumă misiunea de a inspira femeile să-și atingă potențialul maxim de frumusețe și de a le încuraja să considere frumusețea o sursă de încredere, nu de anxietate.

Dove este diferit. Este primul brand care redefinește feminitatea și dă valoare frumuseții naturale, în pofida stereotipurilor de perfecțiune.

Dove inspiră femeile să-și aprecieze frumusețea la adevărata sa valoare, pentru că aceasta vine atât din interior, cât și din exterior. Privirea, zâmbetul, atitudinea, optimismul, simțul umorului sunt doar câteva dintre atuurile care pun femeile în evidență. Ele radiază de frumusețe când se simt bine în pielea lor și când se acceptă exact așa cum sunt.



Dove invită toate femeile să-și admire frumusețea naturală atunci când se privesc în oglindă și să zâmbească.

Poți viziona video Dove Mirrors aici, pe Facebook.com/dove și te poți alătura conversației pe #MyBeautifulSelf.

**Sursa: Mirrors – studiu global Dove, 2013"



Despre studiu

Studiul Dove Mirrors a fost efectuat la finalul anului 2013 pe un eșantion de 6.006 femei cu vârsta cuprinsă între 18-64 ani. Acesta s-a desfășurat în 12 țări: Statele Unite ale Americii, Canada, Mexic, Brazilia, Argentina, Marea Britanie, Germania, Italia, India, China, Tailanda și Filipine.

Studiul explică felul în care femeile se raportează la imaginea pe care o văd reflectată în oglindă și evidențiază mai multe aspecte cheie:

Femeile sunt nemulțumite de ceea ce văd în oglindă:

- 9 din 10 femei se simt incomod când se privesc în oglindă

- 1 din 5 femei recunoaște că nu a fost niciodată mulțumită de ceea ce a văzut în oglindă

- 6 din 10 femei aleg un atribut fizic negativ pentru a descrie cum se percep când se privesc în oglindă: ”prea grasă” (30%) și ”neatrăgătoare” (19%)



Femeile folosesc oglinzile pentru a se concentra pe ceea ce nu le place la ele:

- 1 din 4 femei se concentrează pe defecte

- 1 din 4 femei își încordează abdomenul atunci când stă în fața unei oglinzi

- 1 din 3 femei spune că uneori simte oglinda ca fiind cel mai aprig critic al ei



Oglinda reflectă mai mult decât înfățișarea:

- 6 din 10 femei își văd starea de spirit, nu doar înfățișarea atunci când se privesc în oglindă

- 3 din 4 femei aleg cuvinte emoționale pentru a descrie cum se simt când se privesc în oglindă, iar 1 din 3 femei folosește un cuvânt emoțional negativ, precum ”neliniște” (13%)



Privitul în oglindă le poate determina pe femei să se simtă mai rău:

- 1 din 3 femei se simte mai rău în legătură cu felul în care arată

- 1 din 5 femei recunoaște că își poate strica dispoziția pentru întreaga zi

- 1 din 5 femei uneori evită să se privească în oglindă

- femeile care sunt nemulțumite de ceea ce văd în oglindă se privesc mult mai rar (1,5 ori pe zi) în comparație cu cele mulțumite de felul în care arată



Femeile nu zâmbesc în oglindă

- 1 din 3 femei recunoaște că își zâmbește foarte rar atunci când se privește în oglindă




CONCURS!!

Dove ofera 5 premii a cate 6 produse fiecare:

-Săpunul-cremă Dove Original cu ¼ cremă hidratantă şi pH neutru este mult mai delicat decât un săpun obişnuit şi nu usucă pielea aşa cum fac săpunurile obişnuite.

-Gelul de duş nutritiv Dove Deeply Nourishing are la bază tehnologia inovatore NutriumMoistureTM, un amestec unic de agenţi de curăţare delicaţi şi lipide proprii pielii, care în timpul duşului se depun pe suprafaţa pielii şi se absorb în mod natural, ajutând la refacerea barierei de protecţie a pielii.

-Deodorantele antiperspirante Dove Original cu ¼ cremă hidratantă şi vitamina E oferă protecţie eficientă împotriva transpiraţiei şi îngrijește delicat a pielea subraţului.

-Laptele de corp Dove Essential Nourishment  beneficiază de sistemul unic DeepCare Complex, un complex de agenți nutritivi proprii pielii, ulei bogat în acizi graşi Omega-6 şi aminoacizi care împreună hrănesc pielea în profunzime (Stratum Corneum) şi previn descuamarea acesteia),

-Șamponul Dove Intense Repair are la baza complexul KERATIN REPAIR ACTIVES care ajuta la refacerea keratinei, proteina vitala a firului de par – solutia ideala pentru par degradat.

Așa că…voi ce vedeți când aruncați o privire în oglindă?





Ce trebuie sa faceti?

-         sa dati  share pe wall-ul paginii voastre de Facebook linkului acestei postari, cu concursul

-         sa  lasati un comentariu cu numele cu care ati dat like si raspunsul la intrebarea: "Voi ce vedeti cand va priviti in oglinda? "

Concursul se va desfasura in perioada 12-25 mai

UPDATE: Castigatoarele sunt:

Carmen Irina Nicolae
Andreea Chitic
Mary Anna
Gabriela Popescu
Calin Raluca

87 de comentarii:

  1. Cand ma uit in oglinda vad o femeie puternica si frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  2. :) imi place foarte mult aceasta gama. imi place textura cremoasa pe care o lasa pe piele. ai senzatia de proaspat, fresh si te simti sexy

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand ma uit in oglina stiu ca pot fi si mai si... cu DOVE!

    RăspundețiȘtergere
  4. :) imi place foarte mult aceasta gama. imi place textura cremoasa pe care o lasa pe piele.
    raspunsul: te simti fresh, catifelata, sigura pe tine si mai sexy.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand ma uit in oglinda vad femeia Dove!!!! Fresh, catifelata, sigura pe mine, sexy

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand ma privesc in oglinda ma vad mai catifelata, mai puternica si nu in ultimul rand mai sexy!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Elena
    Cand ma uit in oglinda, imi place ceea ce vad. O femeie optimista, puternica si increzatoare..

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma vad naturala, fresh si sigura pe mine

    RăspundețiȘtergere
  9. Fb: https://www.facebook.com/mihaela.mitran.54
    Share: https://www.facebook.com/mihaela.mitran.54/posts/662383933833260
    Cand ma uit in oglinda vad o femeie implinita, puternica, increzatoare si cu o vointa de fier.. Vad o femeie, ingrijita, cocheta, atractiva, frumoasa, care pe zi ce trece arata din ce in ce mai bine; inaintarea in varsta o face tanara si frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. In oglinda imi vad viata, imi vad cariera, imi vad copii realizati, imi vad nepotii care ma striga mamaie si alearga in jurul meu. In acelasi timp vad o femeie cu o varsta venerabila, o femeie peste a carei piele anii si-au pus amprenta, insa nu si peste suflet, care este inca tanar. Vad o femeie frumoasa atat la interior cat si la exterior, o femeie implinita, linistita, multumita de ea si de realizarile sale :)
    Fb: https://www.facebook.com/rodica.constantin.376
    Share: https://www.facebook.com/rodica.constantin.376/posts/1425215421072971

    RăspundețiȘtergere
  11. FB: Mere Verzi, share: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1500069446878896.
    Cand ma privesc in oglinda de cele mai multe ori vad o femeie simpatica cu fetisoara dragalasa si cu un zambet pe fata adesea. O femeie matura care se poarta ca un copil de cele mai multe ori, zambareata cu cei din jur si cu o parere modesta despre sine. Alteori vad o femeie sensibila, dar cu o personalitate puternica, o femeie matura inzestrata cu o charisma personala. :) Ceea ce vad cand privesc in oglinda reflecta ce-i in sufletul meu…. : )

    RăspundețiȘtergere
  12. Cand ma privesc in oglinda, vad o fata frumoasa, cu ridurile varstei, dar totusi cu un ten curat si luminos; imi vad ochii si in ei toate experientele prin care am trecut, imi vad gura frumos conturata care incepe sa schiteze un zambet din ce in ce mai mare si-mi zambesc mie insami, in oglinda, pentru ca imi place ce vad, chiar daca nu sunt perfecta.
    share concurs: https://www.facebook.com/andrea.chitic/posts/798273506850503

    RăspundețiȘtergere
  13. share: https://www.facebook.com/nicoleta.alexandra.5099/posts/1414723355471944

    Cand ma uit in oglinda vad o fata misterioasa, curajoasa, fericita cu un zambet larg pe fata!

    RăspundețiȘtergere
  14. Se spune ca frumuseatea adevarata vine din interior,este adevarat,dar si aspectul fizic are un rol important in vietile noastre.Cunoscuta oglinda ar trebui sa fie prietena noastra cea mai buna, atunci cand te privesti in oglinda sa fi intr-adevar mandra, sa te indragostesti pur si simplu de tine si asta iti va garanta o stare de spirit excelenta.Poate esti la fel de frumoasa ca o actrita celebra sau poate nu ai tocmai niste trasaturi bune de pus in lumina reflectoarelor (spui tu...nici Melissa McCarthy nu este tocmai perfecta si este o femeie de succes),aici intervine frumusetea din interior, pe care tu trebuie sa o lasi sa "iasa afara" si subconstientul tau sa-ti repete "sunt intr-adevar o femeie frumoasa". In primul rand trebuie sa te placi tu pentru a fi o persona placuta de cei din jur.Numele meu este Carmen Irina Nicolae si sper ca sfatul meu sa aiba un mic rol in filmul "Eu hotarasc daca sunt frumoasa". Raspunsul meu este: eu vad in oglinda un om deosebit atat in interior cat si exterior si daca am avut vreodata vreun dubiu am reusit sa ma educ in asa fel incat el sa dispara.Priviti-va in oglinda si alegeti sa vedeti cat sunteti de frumoase si puternice.

    RăspundețiȘtergere
  15. FB: Alexandra Ioana
    Vad o tanara ambitioasa, care a depasit mai multe bariere decat si-ar putea imagina. Si continui in fiecare zi. Iubirea celor dragi face sa ma uit in oglinda, sa zambesc si sa merg mai departe. :)
    https://www.facebook.com/alexandra.ioana.3701/posts/1466988226870738

    RăspundețiȘtergere
  16. Copilitza Fara Minte12 mai 2014 la 16:10

    FB: Copilitza Fara Minte
    Cand ma privesc in oglinda mi se cam vede pe chip starea ce o am in interior, uneori ma enervez la culme, dar se mai intampla… Daca sunt trista se vede pe fata mea de la o posta, iar daca simt veselie atunci radiez..
    Share :https://www.facebook.com/pupazadinteii/posts/234464326752419

    RăspundețiȘtergere
  17. Când mă uit în oglindă văd o tânără mulțumită de cum arată și încrezătoare în forțele proprii.
    Share: https://www.facebook.com/denise.ad.31/posts/457026001100457

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna,
    In oglinda vad o femeie puternica si implinitia, o mama fericita a doi baieti nazdravani, o romantica incurabila si o optimista convinsa. Vad o sotie intelegatoare si frumoasa.
    Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10202270830151697
    email: cristina.popesku@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  19. buna!multumim pentru concurs!
    fb;https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
    share:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/626143740795984
    email;alinahurmuz_85@yhaoo.com
    cand ma privesc in oglinda vad o femeie si o mama puternica ,iubitoare ,protectoare ,plina de iubire si de incredere ,gata sa ofere tot cei mai frumos familiei .

    RăspundețiȘtergere
  20. https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/799855283367816
    fb: nadia alina candrea
    Ma uit in oglinda destul de putin (din pacate); probabil ca ma uit ceva mai mult atunci cand se intampla sa ma duc la coafor, si evident, stau sa vad “cum iese lucrarea” ! Dar in mod obisnuit, recunosc ca sunt prea pe fuga ca sa ma oglindesc excesiv, asa ca mai mult arunc o privire de ansamblu…si gata, merg mai departe! In ultima vreme, in rarele situatii cand mi-am acordat o mai mare atentie si m-am privit in oglinda, mi-am dat seama ca au trecut anii…si se vede destul de tare. Saptamana trecuta am implinit 34 de ani!!!!!!!!!!!! Oare cand au trecut?!
    M-am maturizat rapid dupa ce am nascut; au aparut riduri, de expresie, de care or fi, dar sunt acolo…Nu imi mai place cum se asaza parul si de aceea spuneam ca am nevoie de ajutorul prietenei mele de la salon.Incerc diferite produse pentru ten, mai iese cate un cos, renunt, o iau de la capat. Si tot asa. Recunosc ca imi zambesc in oglinda zilnic; se poate si mai rau si nu e sfarsitul lumii daca nu imi sta mie parul astazi asa cum as vrea sau daca nu radiez intru totul. Important e sa ma simt bine CU MINE. Am nevoie sa ma simt plina de energie, sa simt ca pot sa imi ating tintele pana la finalul zilei. Si daca seara tarziu ajung in fata oglinzii si sunt obosita, inseamna ca ziua nu a trecut degeaba! Important e sa fiu multumita de mine, de aceea eu cred ca frumusetea tine si de starea de spirit! Si pana la urma, sunt ferm convinsa ca frumusetea vine din interior si se reflecta, in oglinda :)
    Multumim! Succes tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  21. fb: elena banu
    share: https://www.facebook.com/banu.elena/posts/711354698916315
    e-mail: elena_banu87@yahoo.com
    Ce vad cand ma privesc in oglinda? Vad in primul rand anii ce au trecut 36 la nr ma intristeaza normal pentru ca stiu ca mergem inainte si tineretea exterioara o sa dispara,dar asta nu are importanta pentru ca imediat zambesc si gandul imi fuge la minunatele mele fetite,ce ma fac sa intineresc zi de zi.Joaca zilnica alaturi de fetite ma fac sa intineresc,sa zambesc sa traiesc sa visez si sa sper sa am incredere in mine zi de zi !!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Cand ma uit in oglinda vad o femeie puternica, ambitioasa, gata oricand sa faca fata unor provocari.

    RăspundețiȘtergere
  23. FB Lacra Lacry
    share: https://www.facebook.com/lacra.lacry.7/posts/770560912977066
    Buna. CE vad... Depinde cand ma uit.. Daca e dimineata, atunci vad o fata odihnita, senina, vesela.. Daca e peste zi si nu e una tocmai buna s-ar putea sa vad o fata incruntata, obosita.. Daca e o zi mai buna.. atunci vad o femeie frumoasa, fericita, implinita, cateodata atractiva.. De regula seara vad o fata obosita, cu riduri, cu un ten matur... care abia asteapta sa se intinda in pat! :)

    RăspundețiȘtergere
  24. fb:https://www.facebook.com/valy.hurmuz
    share:https://www.facebook.com/valy.hurmuz/posts/548727631903342
    email:vaseavali@yahoo.com
    cand ma privesc in oglinda sunt un tata fericit ,iar dimineata cand imi vad fiul plec zabitor si increzator spre munca

    RăspundețiȘtergere
  25. fb: Mary Anton
    share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/568664179915741
    Cand ma privesc in oglinda vad o fata fericita, zambitoare, energica , plina de optimism, o mamica tanara si sincer asa imi doresc sa ma vad si peste 10 ani, sa raman la fel si sa nu imi dispara zambetul.

    RăspundețiȘtergere
  26. Fb si gfc cristi andreea
    share https://www.facebook.com/andreea.cristi.94/posts/236445909882436,
    Cand ma uit in oglinda vad o femeie mai hotarata,mai rabdatoare,mai energica,si care a inceput sa se accepte asa cum e

    RăspundețiȘtergere
  27. veronica picioroaga13 mai 2014 la 04:16

    fb: veronica picioroaga
    share: https://www.facebook.com/veronica.picioroaga/posts/641103272635538

    ohh..eu vad un copil crescut ..un copil vesel , frumos , plin de voiosie care-si traieste viata simplu,jucandu-se si iubind :-) Copilul asta insa, se mai transforma cateodata intr-o femeie puternica , senzuala , sensibila , plina de dorinte . O femeie care are nevoie de rasfat ..Dove pare sa-mi zambeasca , asa ca si eu ii zambesc ! :-)

    RăspundețiȘtergere
  28. cand ma uit in oglinda ma vad pe mine o femeie puternica mama a doi copii cu doi nepotei frumosi care desi are o anumita vastra este inca tanara si frumoasa cu ajutorul produselor de la Dove!

    RăspundețiȘtergere
  29. cand ma uit in oglinda ma vad pe mine o femeie puternica mama a doi copii cu doi nepotei frumosi care desi are o anumita vastra este inca tanara si frumoasa cu ajutorul produselor de la Dove!,,,am dat like cu numele.FB. elena cioran

    RăspundețiȘtergere
  30. Fb :Cristina Barbieru
    Share :https://www.facebook.com/cristina.ticu.3/posts/743436069009827
    Buna draga mea ! In primul rand iti multumesc tare mult pentru acest concurs, stiu ca nu voi fi cea care o sa isi exprime atat de elevat sau pompos parerea , insa sa stii ca imi doresc tare mult sa am parte de acest produs fiindca produsele Dove nu lipsesc din rutina mea zilnica !

    Eu atunci cand ma privesc in oglinda vad o femeie puternica , care desi nu a avut parte doar de momente frumoase in viata , a reusit sa treca peste greutati cu zambetul pe buze , fiindca stiu ca viata nu este doar roz . O femeie, care desi stie ca nu este cea mai frumoasa de pe aceasta planeta , intodeauna atunci cand ne vom compara cu altcineva ,vom fi mai putin frumoase , mai putin slabe , si tot asa , insa stiu ca in adancul sufletului meu este o mare de bunatate , ca incerc sa fac ce e mai bun pentru persoanele din jurul meu , si eu consider ca asta e cel mai important . Frumusetea interioara se va arata si la exterior .

    Si nu in ultimul rand vad o femeie care , desi , nu are tenul cel mai frumos si mai catifelat , ochii cei mai frumosi ,nasul si buzele perfecte , stie ca este iubita si apreciata de persoanele din jurul ei pentru ceea ce face . Desi recunosc am momente cand ma privesc in oglinda si ma vad mai urata ca orice alta fata , ca nu am corpul perfect si ca oricine altcineva arata mai bine ca mine ,insa reusesc sa trec peste avand familia aproape si tinand in brate in fiecare seara persoana care imi va fi alaturi toata viata si care ma va iubi exact asa cum sunt : NU PERFECTA insa cu SUFLETUL CURAT, care va INCERCA sa faca tot ce e mai bun pentru toata lumea .
    Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere
  31. Fb Cristina-Elena Antohe
    share https://www.facebook.com/cristinaelena.antohe/posts/632718833481275
    cand ma uit in oglinda vad o femeie de aproape 40 de ani, cu suflet de copil ,care se bucura de cea mai de pret comoara :baietelul si sotul meu !

    RăspundețiȘtergere
  32. ungureanu gabriela13 mai 2014 la 04:37

    https://www.facebook.com/gabriela.ungureanu.35/posts/841502895864716
    fb gabriela.ungureanu
    cand ma uit in oglinda vad o femeie puternica

    RăspundețiȘtergere
  33. Cand ma uit in oglinda vad o femeie matura, implinita, care se bucura de tot ce ii ofera bun viata...si cu o mare dragoste pentru oameni:)

    FB https://www.facebook.com/iordanescu.anca

    RăspundețiȘtergere
  34. fb: loredana neamtu
    share:https://www.facebook.com/loredanasimonaneamtu/posts/293684200807493
    Cand ma privesc in oglinda, vad o femeie cu o piele de invidiat, datorita produselor Dove care au o textura cremoasa,lasa pielea foarte fina si cu un miros proaspat si placut.

    RăspundețiȘtergere
  35. deocamdata un suras in coltul gurii si niste ochi intrebatori ,?

    RăspundețiȘtergere
  36. deocamdata un suras in coltul gurii si niste ochi intrebatori ;)
    https://www.facebook.com/monica.crucianu/posts/633092546778664

    RăspundețiȘtergere
  37. fb ene maria https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=252217001633037&id=100005342163092Cand ma uit in oglinda vad o femeie hotarata, rabdatoare, energica, optimista, imi place ceia ce vad.

    RăspundețiȘtergere
  38. lautarescu adriana13 mai 2014 la 05:54

    https://www.facebook.com/adriana.lautarescu/posts/537528453037038
    fb adriana.lautarescu
    Eu atunci cand ma privesc in oglinda vad o femeie puternica , care desi nu a avut parte doar de momente frumoase in viata , a reusit sa treca peste greutati cu zambetul pe buze

    RăspundețiȘtergere
  39. fb constantin aurora
    cand ma uit in oglinda vad o mama fericita si o femeie implinita din toate punctele de vedere

    RăspundețiȘtergere
  40. ioana alexandrescu13 mai 2014 la 06:17

    https://www.facebook.com/ioana.alexandrescu.3/posts/552069274912188
    fb ioana.alexandrescu
    vad o femeie puternica

    RăspundețiȘtergere
  41. FB:Janeta Janet
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/303828766408365
    Cand ma privesc in oglinda vad o femeie trecuta de prima tinerete dar care este tot copilaroasa cu sufletul mereu tanar ,o sotie fericita si implinita o mama blanda si iubitoare.

    RăspundețiȘtergere
  42. FB: Gabriela Gabriela
    Share: https://www.facebook.com/gabriela.gabriela.564/posts/284743761704373
    Ce vad cand ma privesc in oglinda?
    Vad o mamica tanara si plina de viata si ma accept asa cum sunt chiar daca nu am un corp perfect. Energia si stare de bine ,cat si zambetul si voiosia mi se trag de la fetia si sotul meu.Pe scurt sunt multumita de mine ata fizic cat si sufleteste.

    RăspundețiȘtergere
  43. Văd în oglindă o femeie puternică, împlinită și fericită, cu ochi veseli, în care se poate oglindi un suflet frumos.

    Share link: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/711517242224608

    RăspundețiȘtergere
  44. Cand ma uit in oglinda ma vad pe mine in diverse etape ,dar totul depinde de starea mea sufleteasca ,uneori parca numai defectele ies la iveala,alteori ma simt frumoasa si impacata cu mine insami

    share:https://www.facebook.com/YadyDeea/posts/856921147658128

    RăspundețiȘtergere
  45. Depinde zi:In unele zile vad o persoana placuta,fericita, plina de viata ,in alte zile vad o persoana care incepe sa imbatraneasca :(((( (eh, doar putine riduri) si care este suparata din diverse motive mai mult sau mai putin importante.
    https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/640237649386971

    RăspundețiȘtergere
  46. fb axela stanciu
    https://www.facebook.com/axelynostanciu/posts/721044521252391
    vad o fata simpla!

    RăspundețiȘtergere
  47. FB:Emilia Milu
    Share :https://www.facebook.com/emillie.jolie.3/posts/10152410899596170
    Vad o femeie puternica,care a invatat sa se iubeasca in ciuda defectelor sale :)

    RăspundețiȘtergere
  48. Cand ma privesc in oglinda vad scanteia din ochii mei , o scanteie care se bucura de orice lucru mic , care se bucura de orice conversatie , de orice "buna" spus cu drag , de orice. Vad o persoana care incearca sa fie mai buna , care incearca sa ii inteleaga pe ceilalti , o persoana ce nu iubeste totul la ea dar invata sa accepte toate imperfectiunile ca facand parte dintr-o perfectiune . Nu iubesc totul la mine , nu sunt cea mai frumoasa si nu am cel mai frumos par sau ochi . Dar eu sunt eu si am inceput sa ma accept , asadar atunci cand ma uit in oglinda vad o fata convinsa sa nu doar frumusetea conteaza , o fata ce invata sa se accepte si care crede ca frumusetea consta in zambet si privire , in ingrijire si nu impopotonare .
    Vad in oglinda si un copil , un copil ce creste mai mult pe zi ce trece , care invata sa se obisnuiasca cu greutatile lumii , cu rautatea lumii , dar care nu se lasa doborat .
    Vad o persoana care isi spune de fiecare data : " Tu esti frumoasa , destepta , simpatica ,o sa reusesti sa-ti construiesti propria viata si o sa ai de partea ta doar persoane ce te iubesc si iti doresc binele . "
    Vad o persoana sufletista , capabila sa vada dincolo de aparente !
    fb: Madalina Lina
    share : https://www.facebook.com/cristina.andreea.16100/posts/251284528407985

    RăspundețiȘtergere
  49. fb:Georgyaa Geoo
    share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=767726933246016&id=100000261480494
    Am anumite momente cand ma privesc in oglinda,cateva minute bune nu doar cand ma aranjez.Nu am fost creeata cu o frumusete desavarsita dar nu ma plang.sunt o femeie norocoasa ,ca am un chip de copil,as zice angelic ,dar aparentele inseala sunt chiar un ''dracusor'' :)).
    In geanta mea nu exista oglinda doar nelipsitul balsam de buze ,Asta nu ma inseamna ca nu ma intereseaza cum arat ,sau ies neingrijita pe strada,sunt destul de cocheta si feminina .Doar ca e suficient o data,dimineata inainte de a iesi din casa,nu m-am comparat niciodata cu alte femei si nu m-am simtit niciodata complexata.
    Cand ma privesc in oglinda vad o copila care se afla pe un drum bun azi,chiar daca in trecut s-a ratacit de nenumarate ori,Vad o femeie ambitioasa ,optimista.
    Uneori ma intreb cine sunt cu adevarat pentru ca uneori port o masca draguta sau nu ,asta din cauza grijilor cotidiene si a goanei dupa diverse .Frustrari ,aroganta,rautate,egoism,sunt cuvinte care ma caracterizeaza in anuminte momente(la un moment dat toti le avem),Mi-ar placea sa nu fie asa...de asta ma si uit in oglinda unde nu ma vede nimeni in afara celuilalt ''eu..''Am nevoie sa ma privesc,analizez,si sa ma critic.Desi asta e doar dreptul lui Dumnezeu...
    multumim pt concurs imi doresc atat de mult sa incerc si eu aceste produse

    RăspundețiȘtergere
  50. fb dulce aleka share https://www.facebook.com/dulce.aleka/posts/702675233133536Cand ma privesc in oglinda vad o fata fericita, zambitoare, energica , plina de optimism.

    RăspundețiȘtergere
  51. Bianca Rogoveanu
    Ma vad mai optimista ca ieri si mai recunoscatoare ca niciodata pentru ca Dumnezeu are grija de mine mereu !

    RăspundețiȘtergere
  52. Rosulescu Eugenia14 mai 2014 la 03:33

    vad un om fericit ca Dumnezeu a ingaduit sa-i mai ofere inca o zi de viata, o zi in care sufletul meu e plin de bucurie !

    RăspundețiȘtergere
  53. FB:Denisa Nicolae
    link share: https://www.facebook.com/nicolae.denisa/posts/836004836428222
    In oglinda vad o femeie implinita deoarece am o familie frumoasa si cei mai dulci copii :) ,pe care ii ador!!

    RăspundețiȘtergere
  54. Cand ma privesc in oglinda ma vad mai catifelata, mai puternica mai optimista

    RăspundețiȘtergere
  55. cand ma uit in oglinda vad ca mereu am nevoie de schimbare :)

    RăspundețiȘtergere
  56. FB: Daniela Gabriela Ionescu
    Share: https://www.facebook.com/daniela.ionescu.315/posts/642414195847544
    Cand ma privesc in oglinda vad un om optimist, fericit si increzator in fortele proprii...un om iubit de familie si cu cativa prieteni, dar buni.

    RăspundețiȘtergere
  57. Floarea Nedelcu14 mai 2014 la 07:30

    link de share https://www.facebook.com/nedelcu.floarea/posts/705828392792202
    Cand ma privesc in oglinda vad un chip vesel si o prezenta agreabila:)

    RăspundețiȘtergere
  58. Victoria Vicky B14 mai 2014 la 07:55

    share: https://www.facebook.com/victoria.vickyb/posts/1424818021112583
    Fb: Victoria Vicky B
    Oglinda pot sa afirm ca este prietena mea deoarece ma simt bine in corpul meu cu mici exceptii. Cand ma privesc in oglinda vad o femeie multumita de ceea ce a realizat in viata si frumusetea vine din sufletul meu implinit..

    RăspundețiȘtergere
  59. cand mahttps://www.facebook.com/flocea.ancuta.3/posts/696065957116891 uit in oglinda vad o femeie frumoasa cu o familie fericita

    RăspundețiȘtergere
  60. https://www.facebook.com/Mary.Lena32/posts/595168583914318
    In oglinda vad o femeie implinita, multumita de ceea ce a realizat pana acum avand in vedere posibilitatile.Chiar daca anii si-au pus amprenta asupra tenului meu asta nu inseamna ca nu ma mai simt bine in propria-mi piele, poate doar putin nemultumita de kilogramele in plus de care ar trebui sa scap.

    RăspundețiȘtergere
  61. share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=234282866768557&id=100005605355243

    Cand ma uit in oglinda vad o femeie draguta,silueta,increzatoare.Si in ciuda staturi micute si slabute am un caracter puternic. :)

    RăspundețiȘtergere
  62. Cand ma uit in oglinda vad o femeie matura,cu calitati si defecte,un chip vesel plin de optimism,plin de iubire ,ma simt bine asa cum sunt,multumesc lui Dumnezeu pentru tot si toate.
    FB: Rotaru Gabriela Tatiana, Share:https://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana/posts/571584789626642

    RăspundețiȘtergere
  63. Hmmmm ... Buna intrebare si greu, in acelasi timp. Ca si atunci cand trebuie sa te descrii in cateva cuvinte. Al naibii de greu. :D Buuuut, I could try.
    Am zile cand ma vad frumoasa sau urata, atat fizic cat si psihic, insa de cele mai multe ori vad o adolescenta [desi am trecut de mult de perioada aceea], energica, optimista [secretul meu numarul 1], ambitioasa, increzatoare, care vrea sa-i molipseasca pe cei din jurul ei cu buna dispozitie, careia i se citesc dezamagirile si esecurile pe chip si-n suflet, dar care are puterea sa se ridice de fiecare data dupa o perioada de genul acesta, puternica, independenta, care zambeste pana si cu ochii atunci cand este fericita [da! zambesc foarte mult – si-n oglinda - , chiar si atunci cand dau de greu; secretul meu numarul 2. :D], entuziasmata de tot ce-o inconjoara ca un copil in dimineata de Craciun, si lista poate continua. Chiar am fost intrebata de-un prieten, acum cateva saptamani, de ce zambesc mereu. :)) I-am raspuns: ”Asa sunt eu. :D”
    Orice stiu si vad referitor la persoana mea, se poate schimba de pe o zi pe alta, in functie de starea mea de spirit, de povestile traite, de persoanele cu care intru in contact, de tot ce ma-nconjoara. Aleg si vreau sa fac in viata doar ce-mi face placere, nu traiesc dupa cum dicteaza societatea si nu plec urechile la ce spun ceilalti despre mine. Un mic rebel, as putea spune, dar aceasta “reteta” imi asigura linistea interioara.
    FB: Alexandra Gavrilă
    Share: https://www.facebook.com/gavrila.alexandra.nicoleta/posts/793303044021186

    RăspundețiȘtergere
  64. FB : Alexandrescu Corina https://www.facebook.com/alexandrescu.corina/posts/688166287895757
    ...Increderea...O pierdem . o regasim , o recuperam uneori sifonata . De ce ? Pentru ca este o chestie care se construieste in ani grei si se poate pierde intr-o secunda! Si atunci ca orice muritor pe acest Pamant revin la credinta : in dreptate,in adevar ,în bine, în frumos, în dragoste, în Dumnezeu. Si fac eforturi mari in fiecare zi,fiecare clipa sa cred si sa incerc sa nu privesc dincolo de ceea ce se vede destul de clar cu ochiul liber. Incerc din rasputeri sa nu intru în amanunte, sa nu caut detalii, sa nu scormonesc dupa dovezi. Cred o vreme, fara insa sa cercetez, dupa care brusc nu imi mai e de ajuns si vreau sa ma conving. Nu caut sa daram nici un mit si nici nu descopar cine stie ce mare secret ascuns al întelesului vietii. Ajung mereu la aceeasi concluzie, ca “nimic nu e ce pare a fi”, exact atunci cand imi venea sa cred în ceva frumos.
    Orice evadare a mea din cochilia mea e motivata de dorinta de a crede, de nevoia mea imensa de a gasi frumosul, de a descoperi ca exista starea pura a sentimentelor, ca exista oameni frumosi si calzi,ca exista prietenii adevarate si nu bazate pe intentii meschine ascunse. Cum ma vad eu in oglinda ??? Ma incapatanez sa cred ca vad un om frumos, o femeie ajunsa la maturitate pe care n-au atins-o prea mult incercarile , rautatile , problemele , o mama exemplara , o sotie model ... chipul ,ochii , buzele...poate si-au mai pierdut din stralucire , dar sufletul , iluziile, asteptarile , dezamagirile, frica , iubirea ...ce imagine le-ar putea reda ? Oglinda...oglinda arata ceea ce vrei sa vezi ... vrei sa vezi frumosul - un tot unitar intre interior si exterior , un interior gol nu tradeaza frumusete niciodata , iar daca frumusetea exterioara se pierde cu timpul ramane zambetul , increderea , puterea de a darui si a face sacrificii , bunatatea , stilul , duiosia , spontaneitatea si originalitatea...le simti prezenta si stii ...asta este de ajuns !

    RăspundețiȘtergere
  65. Wow, ce initiativa frumoasa, Dove! Asa da! O initiativa care pe mine ma provoaca sa ma analizez si sa ma descopar mai mult.
    Frumusetea. Frumusetea este chipul pe care il vad chiar daca inchid ochii, este cantecul pe care il aud chiar daca imi astup urechile.
    Femeie fiind, ma privesc in oglinda destul de des; dimineata cand ma trezesc, imi zambesc in oglinda, si aleg ca acesta sa fie inceputul unei zile cu zambet!
    Cand ma uit in oglinda vad o femeie puternica, matura, responsabila, vad frumusetea pe care Cel de Sus a pus-o in mine si stiu ca exact asa cum sunt acum, naturala, frumoasa, sunt iubita, apreciata, pretuita. Nu sunt perfecta si nici nu vreau sa fiu. Am invatat doar ca dincolo de frumusetea fizica, se afla cea sufleteasca, la fel de importanta, caci din ea ies izvoarele vietii.
    Apreciez frumusetea naturala si incurajez pe toate femeile
    sa se priveasca in oglinda cu placere. Dragelor, sunteti frumoase!!!! Si va provoc sa va admirati frumusetea atunci cand va priviti in oglinda si sa zambiti! ♥

    RăspundețiȘtergere
  66. https://www.facebook.com/porumb.maria/posts/695335030529640
    Sunt in acelasi timp fericita si suparat , slaba si puternica , blanda si cruda , imprastiata si concentrata, seducatoare si respingatoare , conservatoare si inovatoare , responsabila si iresponsabila.Sunt un teritoriu intreg intre aceste extreme.Au trecut ani buni pana sa reusesc sa ma uit in oglinda si sa vad adevarul gol golut, adevarul meu : eu , cea autentica, sunt o persoana care se schimba de la un moment la altul Toate aceste trairi reprezinta personalitatea mea , mi-am tesut o cochilie din convingeri , ganduri, invataturi si credinte despre ceea ce ar trebui sa fiu , cand de fapt visez nu sa traiesc in aceasta cochilie ci sa ies din ea , sa-mi intind aripile.

    RăspundețiȘtergere
  67. Popescu Ioana Cristina16 mai 2014 la 06:27

    Cand privesc in oglinda vad o persoana cu chef de viata, cu trasaturi de copil inca, dar cu ambitii mari!
    FB:Ioana Cristina Popescu
    Link share:https://www.facebook.com/ioanacristina.popescu.7/posts/247537898784512

    RăspundețiȘtergere
  68. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  69. share https://www.facebook.com/vlasceanu.violeta/posts/763277533712628
    Eu si o oglinda mica, stalucitoare in bataia lunii, la mine in baie , ma contemplu insfasurata-n ganduri - in gandurile lumii, ma privesc, imi zambesc... ma ascult ca si cand nu as fi altceva decat o umbra,oate chiar umbra mea de fericire, si vad vise, ganduri , tristete , fericire, implinire , neimplinire, dar mai ales speranta si incredere.

    RăspundețiȘtergere
  70. Cand ma privesk in oglinda,viata mea de pana akum,fata mea ingrijita cu Dove,si tot ce e frumos.

    RăspundețiȘtergere
  71. Cand ma privesk in oglinda,vad fata mea ingrijita cu produsele Dove care sunt foarte bune si le folosesk din adolescenta si continui sa le folosesk pana cand exista.

    RăspundețiȘtergere
  72. https://www.facebook.com/cristea.sanda.7/posts/826142280747296
    Imaginea imi spune ca sunt o singura persoana , dar cred ca am adunat in timp , in interiorul meu , zeci , sute de persoane . Pentru ca nu exista doua momente in care sa ma privesc in oglinda si sa ma vad aceeasi . Cred ca nu sunt un as in ale descrierii , nu am fost niciodata . Cred ca viata mea nu are nimic extraordinar . Nu am descoperit formula magica a "tineretii fara batranete" , a teleportarii sau leacul vreunei boli incurabile . Dar in oglinda vad un om fericit , fericit ca trieste inca o zi si alta si alta, fericit ca a vazut copilul mergand in prima zi de scoala, apoi fotografia de grup , cea de la terminarea liceului , emotiile examenului intrarii la facultate ,apoi nunta copilului , cand fiica spunea "da"alesului inimii . Fericirea o gasesc in fiecare zi indiferent de suisuri si de coborasuri . Pun intrebari lumii si-mi pun intrebari mie , caut uneori disperata raspunsuri . Anii au trecut , frumusetea este variabila , important este sa ma accept asa cum sunt : cu riduri mai putine caci am folosit cosmetice ce si-au meritat investitia sau poate natura a vrut asa, mai vad in oglinda candoare calda, deschisa , compasiune , inteligenta , onestitate cumva copilareasca dar si seriozitate , incredere si multa speranta .Cu bune si cu rele viata merge oricum inainte .

    RăspundețiȘtergere
  73. Legrand Andrea19 mai 2014 la 13:24

    Cand ma uit in oglinda vad o fata vesela,zambitoare si copilaroasa.
    Fb Andrea L Dea
    https://www.facebook.com/andrea.dea08/posts/768277189873549

    RăspundețiȘtergere
  74. o femeie puternica draguta si lupatoare

    RăspundețiȘtergere
  75. scuza-ma si numele de facebook https://www.facebook.com/elenagabriela.matei

    RăspundețiȘtergere
  76. In oglinda sufletului meu,vad o femeie care tocmai a implinit o frumoasa varsta,iubita si respectata,altruista,gata sa ofere ajutor neconditionat,mai vad o femeie pentru care familia este cel mai frumos cuvant .......si ea, ar vrea ca aceasta oglinda sa nu se sparga niciodata!

    share:https://www.facebook.com/luminita.diaconu.7/posts/862790787070545

    RăspundețiȘtergere
  77. FB: Geta Alexiu
    share: https://www.facebook.com/geta.alexiu/posts/709214122450721
    Atunci cand ma uit in oglinda vad o fata care nu uita sa fie vesela; Am retinut un truc de la o buna prietena: atunci cand era suparata isi pune tot timpul la birou, o oglinda in care se privea din cand in cand si atunci cand nu-i placea ce vedea zambea. Asa am invatat sa nu uit sa zambesc

    RăspundețiȘtergere
  78. Share: https://www.facebook.com/ileana.seran/posts/637880206298740
    Cand ma uit in oglinda vad o femeie puternica,ambitioasa si plina de viata.

    RăspundețiȘtergere
  79. Cand ma privesc in oglinda,zambesc mereu indiferent de situatie si chiar da roade acest lucru si sper sa faca toata lumea asa.

    RăspundețiȘtergere
  80. Cand ma uit in oglinda vad aceleasi trasaturi pe care le aveam in tinerete,o fata zambitoare,optimista chiar daca anii care au trecut si-au pus amprenta asupra chipului meu.

    RăspundețiȘtergere
  81. Roxana Timocel21 mai 2014 la 09:13

    Cand ma uit in oglinda vad un chip care o zi e trist, alta fericit, dar cu toate astea trece prin toate si merge inante cu capul sus! Si, da, MA IUBESC!! :) Ma bucur, cand, ma alint si spun ca nu sunt draguta, iubitul imi spune ca sunt cea mai frumoasa!! :) Prin cuvintele unor oameni dragi, prind(em) mult mai multa incredere in propria persoana!! Privitul in oglinda nu-mi arata doar frumusetea fizica, ci si cea interioara, si, e ciudat, cum doar privindu-ma in oglinda constientizez faptele care le fac, de unele nefiind mandra deloc! Nu sunt o persoana perfecta, am defectele mele, dar fac tot posibilul pentru a le remedia si a ma putea privi cu respect!!

    RăspundețiȘtergere
  82. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  83. Ma uit in oglinda mai mereu.Imi place sa fiu aranjata oriunde m-as duce.Cand ma privesc in oglinda, imi vad toate defectele,calitatile, grijile de pe frunte,tristetea sau fericirea din ochi si de pe buze.Dar mereu zambesc in oglinda.Asa imi sta mai bine.Prin orice trec,ma motivez si trec peste pentru ca sa imi vad inca o data chipul zambind..
    fb amza mary elisa
    share https://www.facebook.com/maryelisa.amza/posts/10203606753230340

    RăspundețiȘtergere
  84. Imi place sa ma privesc in oglinda,pentru ca vad un zambet frumos,o viata frumoasa in continuare,intr-un cuvant ''frumusete''.

    RăspundețiȘtergere
  85. Wow, ce initiativa frumoasa, Dove! Asa da! O initiativa care pe mine ma provoaca sa ma analizez si sa ma descopar mai mult.
    Frumusetea. Frumusetea este chipul pe care il vad chiar daca inchid ochii, este cantecul pe care il aud chiar daca imi astup urechile.
    Femeie fiind, ma privesc in oglinda destul de des; dimineata cand ma trezesc, imi zambesc in oglinda, si aleg ca acesta sa fie inceputul unei zile cu zambet!
    Cand ma uit in oglinda vad o femeie puternica, matura, responsabila, vad frumusetea pe care Cel de Sus a pus-o in mine si stiu ca exact asa cum sunt acum, naturala, frumoasa, sunt iubita, apreciata, pretuita. Nu sunt perfecta si nici nu vreau sa fiu. Am invatat doar ca dincolo de frumusetea fizica, se afla cea sufleteasca, la fel de importanta, caci din ea ies izvoarele vietii.
    Apreciez frumusetea naturala si incurajez pe toate femeile
    sa se priveasca in oglinda cu placere. Dragelor, sunteti frumoase!!!! Si va provoc sa va admirati frumusetea atunci cand va priviti in oglinda si sa zambiti! ♥
    Nume: Ade Dragomir
    Share: https://www.facebook.com/adelaynas/posts/10152126526554211

    RăspundețiȘtergere
  86. Fb;Nicoleta Stancioiu
    Share:https://www.facebook.com/stancioiu.nicoleta/posts/935685153125089
    Nu mai am 20 de ani, dar acum, am mai multa putere sa-mi accept defectele si imperfectiunile.Oglinda reflecta de multe ori starea mea de spirit.O zi buna ,plina de satisfactii face ca pana si cearcanele mele sa fie doar o imagine trecatoare, pentru ca pana la urma ceea ce vad este fericirea si sansa pe care mi-o da fiecare noua zi.

    RăspundețiȘtergere
  87. Rodica Constantin25 mai 2014 la 13:17

    In oglinda imi vad viata, imi vad cariera, imi vad copii realizati, imi vad nepotii care ma striga mamaie si alearga in jurul meu. In acelasi timp vad o femeie cu o varsta venerabila, o femeie peste a carei piele anii si-au pus amprenta, insa nu si peste suflet, care este inca tanar. Vad o femeie frumoasa atat la interior cat si la exterior, o femeie implinita, linistita, multumita de ea si de realizarile sale :)
    Fb: https://www.facebook.com/rodica.constantin.376
    Share: https://www.facebook.com/rodica.constantin.376/posts/1425215421072971
    email: constantin.rodica@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere