joi, 10 aprilie 2014

Sapte game inovatoare de produse dermato- cosmetice..sub umbrela MagniqueSkin

O noua gama de produse dermato-cosmetice au fost lansate zilele acestea in Romania. Este vorba de gama MagnifiqueSkin!


Astfel ca, Grupul A&D Pharma anunță lansarea în România a șapte noi game inovatoare de produse dermato-cosmetice, reunite sub conceptul umbrelă MagniqueSkin.

Gamele MagniqueSkin au fost lansate pe 9 aprilie, în cadrul unui eveniment de
lansare, denumit “Vis la vie en rose, Vis une vie Magnique!”. Timp de trei ore, evenimentul a reunit în elegantul spațiu oferit de Jubilee Primăverii, specialiști în frumusețe din toate domeniile - persoane publice, lideri de opinie, jurnaliști, make-up artiști, bloggeri de beauty și, nu în ultimul rând, medici dermatologi de renume.


Creată după ani lungi de cercetare în laboratoarele ACM și Lysaskin din Franța de către specialiști dermatologi și cosmetologi cu experiență, noua colecție MagniqueSkin tratează cu succes cele mai întâlnite probleme dermatologice, de la piele uscată, atopie, psoriazis, hiperpigmentare șI hipopigmentare, piele iritată, molluscum contagiosum, acnee, seboree, până la păr și unghii sau protecție solară. 

Una dintre marile inovații aduse de Magnique Skin este combinația patentată de ingrediente active denumită Urodium. Urodium alătură conținutului de uree specic produselor de hidratare, un element cheie într-o concentrație proprie - clorura de sodiu. Comparativ cu ureea în formulă simplă, amestecul unic MagniqueSkin oferă cu peste 50% mai multă putere de hidratare la 6 ore de la aplicare, iar efectul său este prelungit până la 24 de ore.


Astfel, parte a unui stil de viață sănătos, noile game inovatoare oferite de MagniqueSkin contribuie la îmbunătățirea calității vieții și a percepției asupra propriei persoane. “Echipa MagnaPharm din cadrul A&D Pharma a dezvoltat de-a lungul timpulului numeroase proiecte de succes, gama Magniqueskin ind noutatea anului 2014 și, deopotrivă, o nouă mare provocare profesională pentru toți cei implicați. Susținerea științică și excelenta calitate a produselor lansate de noi sunt două dintre principalele argumente care recomandă MagniqueSkin drept soluția potrivită pentru problemele dermatologice ale consumatorilor. 

Ne manifestăm încrederea că, împreună cu partenerii noștri, putem aduce mai aproape de cei interesați noul concept MagniqueSkin și tot ceea ce el propune în premieră pe piața de prol din România” - declară Dr. Iris Matei, Country Director MagnaPharm.

 Despre A&D Pharma: Cu o cifră de afaceri cumulată de peste un miliard de euro în 2013, A&D Pharma este cel mai mare grup farmaceutic existent pe piața românească, reunind companiile Mediplus Exim, Sensiblu și A&D Pharma Marketing & Sales, lideri pe segmentele lor de activitate - distribuție, retail și Marketing& Sales. De-a lungul celor 20 de ani de existență,
A&D Pharma a lansat și promovat în Europa Centrală și de Est peste 45 de produse destinate celor mai frecvente afecțiuni dermatologice.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu