miercuri, 2 aprilie 2014

Fares vine cu Ceai Sarbatoare de Primavara!

FARES a lansat zilele trecute..Ceai de Sarbatoare de Primavara!


Sărbătorile nu pot fi trecute cu vederea. Sunt momente bune să ne bucurăm cu recunoştinţă de viaţă, de prieteni, de tot ceea ce ni se oferă şi putem oferi. De aceea, în preajma celor mai frumoase perioade de Sărbătoare de  pe parcursul anului, Fares  vă întâmpina mereu cu noi surprize.


Astfel, din dragostea  pentru plante s-a născut şi reţeta meşteşugită a acestui ceai special, cu gust vesel şi luminos ca... o adevărată declaraţie de dragoste. Şi pentru că nu e sărbătoare fără un dar, Fares a creat mici cadouri menite să îi bucure pe aceia care iubesc natura: colecţiile de magneţi cu flori medicinale din inima Daciei.

Această colecţie specială este realizată cu o selecţie de plante apreciate încă din  timpurile strămoşilor daci, prelucrate prin metode care respectă valoarea acelor vremuri, pentru că am ales să păstrăm tradiţia locului în care se află culturile noastre: în inima Daciei, lângă Sarmizegetusa.

Iată câteva recomandări pentru sănătate ale plantelor medicinale din inima Daciei care compun aceasta colecţie de primăvară:

Armurariul sprijină buna funcţionare a ficatului.
Rostopasca susţine funcţionarea normală a ficatului şi vezicii biliare.
Rozmarinul îmbunătăţeşte digestia şi contribuie la eliminarea secreţiilor bronşice şi a microbilor din tractul respirator.
Scaiul vânăt ajută la eliminarea disconfortului respirator, favorizând expectoraţia.
Sulfina fluidifică sângele şi îmbunătăţeşte circulaţia venoasă.
Sunătoarea ajută la menţinerea unei stări mentale pozitive; stimulează secreţia biliară şi protejează stomacul.
Valeriana favorizează păstrarea calmului în condiţiile unui stil de viaţă solicitant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu