vineri, 28 februarie 2014

Ideal Mariaj va trimite intr-o croaziera de 5 stele pe Mediteraneana!

 A inceput Expo Ideal Mariaj

Ideal Mariaj, cea mai prestigioasa revista dedicata mireselor din Romania, organizeaza cea de-a noua editie a Expo Ideal Mariaj. Evenimentul se va desfasura intre 28 februarie si 2 martie 2014 la Palatul Parlamentului.



În cadrul Expo Ideal Mariaj sunt prezentate ultimele tendinte în materie de rochii de mireasa create de designeri romani, dar si importante branduri internationale, supriza acestei editii a târgului de nunti fiind rochiile Galia Lahav ce vor fi expuse într-un decor suprarealist. Nu vor lipsi costumele pentru miri, bijuteriile, machiajul si coafura, invitatiile si marturiile,  aranjamentele florale, cadourile, destinatiile pentru luna de miere, agentiile organizatoare, casele de productie audio si video, companiile de închirieri limuzine, locatiile pentru ziua cea mare, dar si cei mai buni instructori de dans.

În plus, în cele trei zile de târg, vizitatorii vor avea parte de multe suprize, inclusiv o tombola la care pot câstiga o croaziera de cinci stele oferita de revista Ideal Mariaj, marturii pentru nunta, în valoare de 500 de lei oferite de Accesoriko si multe alte premii tentante.
Viitorii miri si mirese vor beneficia de consiliere gratuita din partea stilistului Adina Buzatu, ale Nataliei Vasiliev si de sfaturile designerului de încaltaminte Mihai Albu.
O alta supriza pregatita de organizatorii Expo Ideal Mariaj pentru viitorii miri este o masina de epoca, din gheata, pe care cei mai nonconformisti dintre viitorii însuratei o pot comanda pentru o nunta care va fi, cu siguranta, de neuitat.

• Vera Sposa prezinta cele mai apreciate rochii de mireasa de pe 5th Avenue
Broderiile manuale îmbogatite cu perle naturale, tesaturile dintre cele mai pretioase create vreodata, detaliile captivante- acestea sunt elementele ce definesc rochiile Galia Lahav ce vor fi expuse într-un decor suprarealist, în zona centrala a Salii Unirii de la Palatul Parlamentului. 

În acest an, mireasa Galia Lahav exploreaza Riviera Franceza, navigheaza pe yacht sau conduce o motocicleta Harley Davidson de pe dealurile din Monte Carlo, pâna la plajele cu pietricele albe din Cannes. Festivalul de Film, Casino-ul si Palatul Regal din Monaco sunt locuri unde se întâlnesc familii regale, actori, topmodele si celebritati iar aceasta colectie este inspirata de catre doua simboluri ale acestei lumi: Brigitte Bardot si Grace Kelly. Croiuri care urmaresc linia corpului si îmbratiseaza fiecare forma, rochii imperiale cu un strop de glamour demn de covorul rosu, toate pentru un look modern care aminteste de efervescenta anilor '60.

Modelul Adele: o rochie diafana, realizata din tulle punctat, cu corset în partea de sus si o fusta ampla în partea de jos, decorata cu perle naturale. Pret 6770 Euro
Modelul Nina: inspirata din aparitiile iconicei Brigitte Bardot, aceasta rochie din dantela frantuzeasca, cu aplicatii brodate manual si panglici crosetate se face remarcata prin detaliile captivante. Pret 5920 Euro
Giselle: un model deosebit, ce urmareste delicat forma corpului, o rochie cu spatele dezgolit realizata din dantela lucrata manual, si tulle cu aplicatii stralucitoare. Detaliile perlate adauga un plus de elegata uneia dintre cele mai apreciate rochii Galia Lahav. Pret 7600 Euro
Modelul Suzanne: impresionanta prin trena sa ampla, aceasta rochie cu spatele dezgolit este senzuala si pretioasa. Dantela frantuzeasca îmbogatita de aplicatii perlate si tulle-ul asimetric îi confera un aspect elegant si modern. Pret 6770 Euro

 • Salopeta de mireasa cu cristale Swarowsky, o creatie Mirela Stelea
În cadrul Expo Ideal Mariaj, designerul Mirela Stelea îsi va lansa prima linie de rochii de mireasa ce contine, în premiera pentru România, si o salopeta, o alternativa moderna si dinamica a clasicelor modele de ceremonie. Salopeta este realizata din triplu voal de culoarea untului, prezinta cristale Swarovski aplicate discret în zona bustului si are pretul de 800 de euro. Noua linie a designerului, ce va fi prezentata, în acest weekend, la Expo Ideal Mariaj, târgul de la Palatul Parlamentului, include si rochii clasice, tip sirena, printesa sau asimetrice, scurte în fata si cu trena în volane fine, în nuante de alb si ivoire, dar si roz pudrat, din matase naturala, organza plisata, tulle, dantela alba, tafta cu broderii manuale si aplicatii Swarovski. Sunt 15 modele pentru toate gusturile viitoarelor mirese, elegante si conservatoare, dar si îndraznete si sexy.

Creatiile Galia Lahav disponibile în România exclusiv prin Vera Sposa, s-au facut remarcate în universul modei internationale prin unicitatea designului, eleganta si luxul pe care îl emana. Ele exprima tendintele actuale punând un accent deosebit pe detalii, pe calitatea cusaturilor si pe utilizarea celor mai pretioase materiale. Fiecare rochie este cusuta manual si primeste o atentie deosebita în studio-ul Galia Lahav.

„Cu o experienta de 9 ani în organizarea expozitiilor de profil, pe parcursul celor 3 zile de târg punem la dispozitie ofertele a peste 100 de firme participante pentru a-i sprijini pe viitori miri sa-si realizeze nunta pas cu pas cu ajutorul Expo Ideal Mariaj”, organizator  Suzanne Dobromir.

Pret bilet: 20 lei / parcare gratuita

Program de vizitare:
•    Vineri 28 februarie: 12.00-20.00
•    Sâmbata 1 martie: 10:00 - 20.00
•    Duminica 2 martie: 10:00 - 17.00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu