luni, 5 decembrie 2016

6 Ani de Nomasvello România, 6 Ani de Frumusețe!

Brandul Nomasvello, Liderul Modial în Epilarea Definitivă și Rejuvenare cu IPL sărbătorește 6 ani de existenta în România, pe 6 Decembrie.

Votată în 2016 de către Franchise Direct drept una dintre cele mai profitabile afaceri în sistem de franciză, din Europa, rețeaua Nomasvello a apărut în Spania în 2007, numărând până în prezent peste 1200 centre deschise, în 16 țări de pe 3 continente.



Brandul No+Vello a aparut in Romania in anul 2010 si in doar un an de existenta a ajuns la 11 saloane de infrumusetare active, in orasele Bucuresti, Baia-Mare, Timisoara, Arad, Cluj, Craiova si Galati. In anul 2012, Nomasvello Romania a inaugurat centrul Nomasvello Bacau, iar in anii 2013-2014 s-au mai deschis alte saloane in capitala, un al doilea centru in Cluj si primul salon Nomasvello din Constanta.
Anul 2015 a insemnat pentru brandul No+Vello extinderea in Brasov, Ploiesti si Iasi, precum si deschiderea a doua noi saloane in capitala, in centrul comercial Sun Plaza, respectiv JolieVille.

Ce servicii ofera Nomasvello Romania?
 


Centrele Nomasvello din Romania pun la dispozitia clientilor terapii de infrumusetare cu IPL, tratamentul facial de curatare in profunzime ProSkin si terapii inovatoare cu LED+Esthetic (tratamente anticelulitice si de fermitate, terapii faciale de hidratare intensive si albire dentara BIO).
Saloanele Nomasvello comercializeaza si produse profesionale No+Vello pe baza de acizi naturali si vitamine proprii pielii, care sunt potrivite tuturor tipurilor. 





Pe 6 decembrie 2016, incepand cu orele 18, Nomasvello Romania invita toate persoanele interesate de brandul No+Vello sa celebreze impreuna frumusetea naturala.
Cei “6 Ani de Frumusete, 6 Ani de Nomasvello Romania” vor fi sarbatoriti alaturi de clienti si persoane publice, care vor avea parte de multe surprize si cadouri aniversare.



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu