sâmbătă, 9 mai 2015

Laboratoarele Dermatologice Avène lansează în România gama de produse dermato-cosmetice de machiaj Couvrance

Laboratoarele dermatologige AVENE, specialistul in pielea sensibila lanseaza gama de produse dermato-cosmetice Couvrance, destinate machiajului, tenului si ochilor persoanelor care se confrunta cu probleme medicale. sau de sensibilitate. Eu am testat deja rimelul care este bestial, perfect. La fel si pudra pentru fata. Recomand tuturor sa le incerce.


Laboratoarele Dermatologice Avène, specialistul în pielea sensibilă, lansează gama de produse dermato-cosmetice Couvrance, destinate machiajului tenului și ochilor persoanelor care se confruntă cu probleme medicale sau de sensibilitate. Gama Couvrance este lider în machiajul medical din Europa şi vine în întâmpinarea nevoilor celor care au imperfecţiuni ușoare, moderate sau severe la nivelul tenului, ochii sensibili sau poartă lentile de contact.
Noua gamă creată de Laboratoarele Dermatologice Avène este recomandată de chirurgi plasticieni, dermatologi, alergologi şi farmacişti de pe toate continentele, produsele ei fiind sigure şi adecvate pentru orice tip de ten. Oferă toleranţă maximă pentru pielea sensibilă şi hipersensibilă.
Stresul, poluarea sau anumite afecţiuni sunt cauzele principale ale unui ten cu imperfecţiuni, iar gama Couvrance oferă acum o soluţie perfectă pentru fiecare tip de problemă. Formulele de machiaj adaptate tenului sensibil sunt fără parfum, fără conservanţi şi au efect hipoalergenic și non-comedogen.

Produsele pentru ten din gama Avène Couvrance corectează în siguranță toate tipurile de imperfecțiuni, indiferent de colorație (predominant roșiatică sau vineție) sau structură (cicatrici, semne de naștere, vergeturi, vitiligo, tatuaje). Printre cele mai frecvente imperfecțiuni de nuanță care pot fi acoperite se numără: înroșirea difuză (eritroză, cuperoză, rozacee, vase de sânge vizibile), erupțiile localizate (acnee, coșuri), înroșiri post-operatorii (laser sau dermabraziune), imperfecțiunile vineții (cearcăne, vânătăi, echimoze, chirurgie post-cosmetică sau reparatorie, vene vizibile, vene varicoase). Produsele din gama Avène Couvrance acoperă principalele trei nevoi ale rutinei de frumusețe: neutralizarea petelor pielii, uniformizarea culorii și fixarea machiajului.

Neutralizarea petelor pielii
Pentru imperfecțiuni severe:
Stick corector Avène Couvrance, 3g
Are un grad mare de acoperire (32% pigmenți), este ușor de aplicat, are o textură bogată și este rezistent la apă, transpirație și transfer. Disponibil în două nuanțe: verde (pentru acoperirea localizată a petelor roșiatice) sau galbenă (pentru petele albăstrui), cu SPF 20.

Corectarea și uniformizarea tenului
Pentru imperfecțiuni severe:
Fond de ten compact Avène Couvrance, 9.5 g
Are un grad ridicat de acoperire (45% pigmenți), oferind în același timp un aspect natural pielii și este disponibil în formule adaptate fie tenului uscat sensibil (textură bogată), fie tenului normal-mixt sensibil (textură pulbere, Oil-Free). Disponibil  în câte trei  nuanțe pentru fiecare tip. Formulă pentru tenul sensibil, rezistentă la apă și transfer, cu SPF 30.


Pentru Imperfecțiuni moderate și ușoare:
Fond de ten fluid  Avène Couvrance, 30 ml
Are un grad moderat de acoperire (15% pigmenți) și o textură fluidă, dar fără ulei. Este disponibil în trei nuanțe, pentru toate tipurile de piele sensibilă, cu o formulă rezistentă la apă și transfer, cu SPF 15.
Fixarea și finalizarea machiajului
Pudră mozaic Avène Couvrance, 9g

Matifiază și fixează machiajul, oferind luminozitate tenului sensibil. Disponibilă în două formule cu texturi diferite: pudră mozaic translucidă, pentru pielea deschisă la culoare sau pudră bronzantă, pentru tenul închis, având un efect de blush.

Mascara cu toleranță ridicată pentru ochi sensibili, 7ml
Mascara recomandată persoanelor care se confruntă cu probleme medicale precum intoleranţă a ochilor, tulburări ciliare, post-proceduri operatorii, celor cu ochi sensibili și purtătoarelor de lentile de contact sau oricui îşi doreşte un produs sigur pentru ochi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu