vineri, 24 aprilie 2015

Dr. OETKER a achizitionat brandul "Alex"- Deserturi de la Alex@Comp

In luma martie a acestui an, Compania Dr. Oetker Romania a cumparat brandul Alex de la societatea romaneasca Alex&Comp ce Activeaza in localitatea Vanatori din jud. Galati.

Compania Alex&Comp este specializata in fabricarea si comercializarea ingredientelor pentru patiserie si deserturi vopselurilor de oua dar siconservantilor avand o experienta de 21 de ani in acest domeniu.




Produsele comercializate sub brandul Alex sunt prezente pe rafturile magazinelor din Româniadarşi la export. Societatea este controlată în mod egal de Dan si CătălinAlexandrescuşi a înregistrat in 2013 o cifră de afaceripentrugama de produsedeserturi de aprox. 3,7milioane euro, cu o creştere de aproximativ 21 % faţăde 2012.

Cu o tehnologie de producţiemoderna, compania Alex & Comp realizează produse de calitate în conformitate cu standardele internaţionale, iar materiaprimăutilizată în procesul de producţie este atent verificată, atât în laboratoru lpropriu, cât şi în laboratoarele LAREX. Brandul Alex estebinecunoscutconsumatorilor din Romania iarDr.Oetker Romania intentioneazăsăconsolidezegama de produse sub marca Alex. Dr.Oetker România isi propune sa vina permanent în ajutorul gospodinelor aducând pe piaţă produse moderne, inovative.

Compania germană Dr. Oetker are o tradiție de peste 120 de anipe plan internațional, iar în România activează încă din anul 1998. Astăzi, Dr.OetkerRomânia ocupă, cu cele peste 230 produse, poziția de lider de piață pe categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, conservanți pentru legume șifructe, pizza & snack-uricongelate. Brandul vine în sprijinul consumatorilor, oferindu-le soluții la îndemână pentru cele mai delicioase și rapide deserturi de casă precum și produse gata preparatecea ducdeliciu loricărui moment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu