luni, 10 noiembrie 2014

Seturi cadou pentru îngrijirea adecvată a părului Dove si Dove Men + Care

Seturi cadou pentru îngrijirea adecvată a părului Dove si Dove Men + Care

Sezonul rece își poate pune amprenta asupra stării de sănătate și aspectului părului nostru. Însă tot sezonul rece este cel care aduce perioada sărbătorilor și a cadourilor special pregătite atât pentru a ne răsfăța pe noi, cât și pentru a dărui frumusețe celor dragi. Alege seturile cadou Dove, Dove Men + Care care includ produsele tale preferate pentru îngrijirea părului.

Fii creativă cu părul tău, Dove are grijă de el! Gamele de îngrijire Dove îți vor lăsa părul curat și îngrijit, pentru ca tu să te bucuri de răsfățul suprem. În plus, fiecare set Dove hair include o perie de păr cadou.

CUM SE UTILIZEAZĂ
1. Spală părul.
2. Masează o cantitate mică pe lungimea părului, până la vârfuri. Evită rădăcinile.
3. Lasă 1 minut să acționeze.
4. Clătește.

DOVE HAIR COLOUR REPAIR COLLECTION
Șamponul și balsamul Dove Color Repair, special create pentru părul vopsit, au la bază formula COLOUR REVITALISER™ ce menține culoarea strălucitoare a părului vopsit  până la 10 săptămâni*.


DOVE HAIR INTENSE REPAIR COLLECTION
Șamponul și balsamul Dove Intense Repair, special create pentru părul degradat, au la bază complexul KERATIN REPAIR ACTIVES care ajută la refacerea proteinelor, reconstruind firul de păr la nivel celular în doar 2 săptămâni*.

 DOVE HAIR NOURISHING OIL COLLECTION
Șamponul și balsamul Dove Nourishing Oil Care, produse dedicate pentru părul uscat, au la bază complexul NUTRI-OILS cu ulei de argan, migdale și nucă de cocos. Hrănesc părul uscat şi îmblânzesc firele rebele cu până la 100%.*

Preț recomandat: 32.18 RON

Oferă-i partenerului tău îngrijirea superioară a pielii, dar și a părului, cu setul-cadou  DOVE MEN CLEAN COMFORT (conține gel de duș, deodorant antiperspirant spray și șampon).

 
Gelul de duș Dove Men+Care Clean Comfort oferă îngrijire superioară pielii și o senzație de prospețime de durată, grație tehnologiei Micro Moisture™. Formula inovatoare din gelul de duș Dove Men+Care Clean Comfort acționează împotriva pielii uscate mai bine decât gelurile de duș obișnuite, prin formula cu agenți de îngrijire în combinație cu agenți de curățare eficienți.

Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Clean Comfort asigură protecție antiperspirantă eficientă, iar formula cu ¼ agenți de hidratare protejează pielea subrațului împotriva iritațiilor.
Șamponul anti-mătreață Dove Men+Care Clean Control ajută la eliminarea mătreții. Potrivit și pentru părul uscat, datorită formulei îmbunătățite cu zinc și cafeină, care conferă părului volum și îl face până la de trei ori mai puternic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu